Adını hatırlayamadığım oyunu bulmama yardım edin. - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Adını hatırlayamadığım oyunu bulmama yardım edin.

• Konuyu başlatan Kojima
  • Başlangıç tarihi
K

Kojima

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Arkadaşlar merhabalar. Yakın bir dönemde oynadığım bir oyunu telefonumdan silmişim. Bitirdim mi onu bile hatırlamıyorum ama içeriğine dair bazı şeyler aklımda kalmış. Oyunu tekrar bulayım bitirdim mi kontrol edeyim dedim ama adını hatırlayamıyorum. Oyunda Aynı evde yaşadığımız bir kadın vardı onunla beraber hastaneye gidip çalışıyorduk ama çalışmaktan çok hastanedekilerle oynaş dönüyordu. Beraber hastaneye gittiğimiz kadın bizden büyüktü ve onun bir arkadaşı olan doktor kadını çatur çutur götürüyorduk. Bir de en net hatırladığım bir tane tacizci kıl bir erkek doktor vardı onun tacizlerini ortaya çıkarmak için usb ile pcden veri çalıyorduk. Parça parça başka şeyler de hatırlıyorum ama bu oyundan olduğundan emin olmadığımdan onları şimdilik yazmayayım. Bahsettiğim oyunu hatırlayıp adını yazan olursa çok makbule geçer. Bir de son olarak oyunun görsel tarzı realistik bir tarzdı.

Çözüm
K
Oyunun adını buldum "Life with Pleasure" ama konuyu silme seçeneği yok sanırım. O yüzden oyunun adını yazıp bırakacağım.
K

Kojima

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyunun adını buldum "Life with Pleasure" ama konuyu silme seçeneği yok sanırım. O yüzden oyunun adını yazıp bırakacağım.

Çözüm
Üst Alt