Harika görseller ve uzun oyun - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Harika görseller ve uzun oyun

bak1

bak1

lust sezon 4
No More Money Türkçe
Kredi
0₺
Oyun Türü
3D Game
Dostlarım buraya hem görsel olarak hemde süre olarak uzun süren oyunları yazar mısınız?
Örnek olarak

Univercity Problems
Beign a DİK
No More Money bu tarz oyunlardan bildiklerinizin hepsini yazın herkes faydalansın saatlerce oyun arıyorum :=)

S

Skywallker

Kredi
0₺
Şimdi görsel kalite bu saydıklarında yok görsel kalite demem bunların görsel kalitesinden bin tane oyun var şimdi piyasanın çoğu bunlardan esaret bir kaç tane saymam gerekirse
Summers gone (oynamışsındır en iyisi ama üstü yok)
Lesson in loyalty (bu adam benim babam)
Westview academy serisi
U4İA
Gettıng ıntımate (kesinlikle)
Beyond tomorrow (1-2 güncelleme daha alırsa o piyasanızı elinden geçirir ha)
Domıno beach
Dreamland
Molodost (oynun sandboxu bile eşi benzersiz perspektif içerisinde bir tür ruslar biliyor bu işi)
Forbıden thoughts(en beğendiğim sex animasyonu burada daha üstü gelmez maalesef)
Broken promises(akıyor)
City devil restart (oynadığında şok geçirebilirsin adeta bir film en iyi honey select oyunu)
Photo hunt (kafayı yersin)
Mılf obsessıon(tahrik edici)
Law school (ilk sezon eh ikinci sezon için girdim buraya)
Growıng thıngs up
Greyvale rıvalry(badiği yok etmeye geliyor)
Beach glass( kadın başrol ama iddia ediyorum en sıradışı en farklı işlenişe sahip oyunun detayları şok etmişti ama kısa işte)
Son olarakda race of life denebilir fazla severek oynamasamda
(Uzun süren oyunlar detayını sonradan fark ettim ama çoğu çok kısa değil zaten)

bak1

bak1

lust sezon 4
No More Money Türkçe
Kredi
0₺
Sen harika bir adamsın şimdi tek tek cevap verecem dostum.

City devil restart bu bana çizgi film gibi geliyor bu tarz oyunlar emin olamadım.
Molodost - Grayvale ve Forbiden thoughst sitede yok
Lesson in loyalty 5000 tl olsun alırım öyle bir oyun keşke 500 saat olsa oynarım
Law school yeni gördüm onu oynayacam.

Lessony in loyalty'nin kalitesinde ki oyunları çok seviyorum ayrıca diğer saydığın oyunları oynadım dostum.
Bana uzun saatli ve kaliteli görselli önereceğin başka oyunlar olursa sevinirim.
Ayrıca dediğin oyunların hepsini deneyeceğim.

R

raiki

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
KAnka resimlere baktım benmi acaba yanılıyorum çizgi film gibi duruyor.
çizim tarzı biraz farklı başta alışmak gerekiyor ama sonra akıyor hikayesi vs cok kaliteli 20 saat civari bi oynanış süresi de var çizimleri kafaya takmam dersen başla animasyonlar vs cok iyi sana hitap etmiyebilir orası ayrı tabi.

bak1

bak1

lust sezon 4
No More Money Türkçe
Kredi
0₺
çizim tarzı biraz farklı başta alışmak gerekiyor ama sonra akıyor hikayesi vs cok kaliteli 20 saat civari bi oynanış süresi de var çizimleri kafaya takmam dersen başla animasyonlar vs cok iyi sana hitap etmiyebilir orası ayrı tabi.
Öncelikle ilgilendiğin için teşekkür ederim.Ben şahsi olarak görsel anlamda kaliteli oyunlar arıyorum tabi hikaye de önemli ama görsel kalitesi biraz gerçekçi oyunları tercih ediyorum eğer aklında olan varsa lütfen yaz.

R

raiki

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Öncelikle ilgilendiğin için teşekkür ederim.Ben şahsi olarak görsel anlamda kaliteli oyunlar arıyorum tabi hikaye de önemli ama görsel kalitesi biraz gerçekçi oyunları tercih ediyorum eğer aklında olan varsa lütfen yaz.
deliverance öneririm o zaman

Üst Alt