Laura's Lustful Secrets Türkçe - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Laura's Lustful Secrets Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
Sezon 2 (0.4)
Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
24₺
lauratr-min.jpg

GENEL BAKIŞ

Sessiz, banliyöde yaşayan bir ailenin hayatı, evlerine istenmeyen bir misafiri kabul etmeleriyle değişir. Bir dizi suçun tüm şehri ele geçirmesiyle durum daha da kötüleşir ve bu noktada sıradan bir ev hanımı olan Laura, pençelerini gösterip düzeni yeniden sağlamaya ve şehri kurtarmaya çalışmak zorundadır. Laura: Lustful Secrets'ı oynadığınızda, gerilim ve yoğun aksiyonun ardından komik rahatlamaların yaşandığı anlarla kendinizi bir rollercoaster'da gibi hissedeceksiniz. Oyunda sizi güldürecek veya aşık edecek farklı özelliklere ve kişiliklere sahip bir dizi ikincil karakter var. Maceraya katılın. Laura sizi bekliyor.

Paylaşılan Tarih: 03.01.2026
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: Sezon 2 - 0.4
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Sezon 1 Oyun Boyutu PC: 1.87 GB
Sezon 1 Oyun Boyutu APK: 382 MB
Sezon 2 Oyun Boyutu PC: 5.98 GB
Sezon 2 Oyun Boyutu APK: 1.19 GB
Tahmini Oynanış Süresi: 6 - 10 Saat Arası

Oyun Konuları
3DCG, Anal Sex, Female protagonist, Cheating, Adventure, Lesbian, Voyeurism, Masturbation, Groping, Handjob, Oral sex, Vaginal Sex, Group Sex, Big Ass, Big Tits, Creampie, Exhibitionism, Interracial, Milf
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Laura's Lustful Secrets oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
Kimler için önerilir?
Laura: Lustful Secrets, yetişkin görsel roman (AVN) türünde, hikaye anlatımında farklı bir perspektif sunan ve psikolojik gerilim ile erotizmi harmanlayan bağımsız bir yapımdır. Geliştirici Dark Anu tarafından hazırlanan bu oyun, sıradan bir evliliğin, geçmişten gelen sırlar ve yasak arzularla nasıl sarsıldığını konu alır.

İşte oyunun genel tanıtımı ve incelemesi:

1. Genel Yorumlar ve Oyunun Yapısı​

Oyun, türdeşlerinin aksine oyuncuyu genellikle "Ana Kadın Karakter" (Female Protagonist) olan Laura'nın yerine koymasıyla dikkat çeker.

• Oynanış Perspektifi: Çoğu yetişkin oyununda erkek bir karakteri yönetip kadınları etkilemeye çalışırken, bu oyunda Laura'nın iç dünyasına, çelişkilerine ve bastırdığı arzularına tanıklık edilir.
  • Atmosfer: Oyunun tonu neşeli bir komediden ziyade, daha ciddi, dramatik ve gerilim doludur. "Yakalanma korkusu" ve "vicdan azabı ile haz arasındaki çatışma" oyunun ana atmosferini oluşturur.
  • Görsel Kalite: Daz3D motoru ile hazırlanan görseller, karakterlerin duygusal değişimlerini ve ev ortamının detaylarını yansıtmakta başarılıdır.

2. Konu ve İçerdiği Temalar​

Oyunun hikayesi, Laura ve kocasının sakin hayatının, eve gelen beklenmedik bir misafir (kocanın kardeşi/kuzeni vb.) ile altüst olması üzerine kuruludur.

Oyunun işlediği temel dinamikler şunlardır:

• Female POV (Kadın Gözünden Bakış): Hikaye, Laura'nın kontrolünde ilerler. Oyuncu, Laura'nın sadık bir eş olarak mı kalacağına, yoksa içindeki karanlık arzulara teslim mi olacağına karar verir.
  • Corruption (Yozlaşma): Oyunun en güçlü temasıdır. Başlangıçta ahlaki değerlerine bağlı olan Laura'nın; manipülasyon, şantaj veya saf şehvet yoluyla yavaş yavaş sınırlarını aşması ve "yapmam" dediği şeyleri yapmaya başlaması işlenir.
  • Yasak İlişki ve Aldatma: Evin içinde, kocanın burnunun dibinde yaşanan gizli yakınlaşmalar oyunun ana gerilim hattıdır. "Yakalanma riski" oyunun heyecan dozunu artırır.
  • Geçmişin Sırları: Hikaye sadece cinsellik üzerine kurulu değildir; karakterlerin geçmişinde yatan sırlar ve bu sırların gün yüzüne çıkmasıyla değişen güç dengeleri de senaryoya derinlik katar.

3. Kimlere Hitap Eder?​

Bu oyun, herkese göre olmayan, belirli bir hikaye tarzını seven oyuncular için tasarlanmıştır:

• Kadın Karakteri Yönetmeyi Sevenler: Olaylara erkek gözüyle değil, arzuları ve sadakati arasında sıkışmış bir kadının gözüyle bakmak isteyenler için nadir bir örnektir.
  • Psikolojik Gerilim Sevenler: Sadece fiziksel eylem değil; karakterin yaşadığı suçluluk, heyecan ve korku gibi duygusal süreçleri okumayı seven oyunculara hitap eder.
  • "Tabu" Meraklıları: Evlilik birliğinin sarsılması, yasak olanın cazibesi ve gizli saklı işler çevirme temasından hoşlanan kitle için güçlü bir seçenektir.
Özetle: Laura: Lustful Secrets; mutlu bir yuvanın kapalı kapılar ardında nasıl bir günah çukuruna dönüşebileceğini anlatan, oyuncuyu ahlaki ikilemlerle baş başa bırakan, kadın bakış açısına sahip bir dramadır.

SEZON 1 (REMAKE)
WINDOWS
CLOUD - PIXELDRAIN

ANDROID

CLOUD - PIXELDRAIN

SEZON 2
WINDOWS
CLOUD - PIXELDRAIN

ANDROID
CLOUD - PIXELDRAIN

GÖRSELLER

002_0148.jpg 002_0251.jpg 003_0004.jpg 003_0131.jpg003_0217.jpg 004_0149.jpg 004_0152.jpg 004_0229.jpg

Son düzenleme:
O

orhntk2

Pale Carnations Türkçe Beta
lust sezon 4
Laura's Lustful Secrets Türkçe
Price of Power Türkçe
Kredi
90₺
Hata verip duruyor

Y

Yedibela

Gunpowder Cocktail Türkçe
Kredi
30₺
1. Sezonda Barda Giyinmek İçin Kapıya Tıklayınca Hata Veriyor Devam Edemiyorum .1000024576.png1000024578.png

S

shadowsc

That New Teacher Türkçe
Moonripple Lake Türkçe
Kredi
55₺
Evet aynı hatayı bende alıyorum. Telefondan bu hatayı alıyoruz. Eskiden buna benzer hata veriyordu. Bu oyındada verdi ama yoksay tuşu cıkardı. Bunda çıkmadığı için geri al diyoruz. Sahneye geri dönüyor. Kapıya tıklıyorum yukarıdaki arkadaşın resimdeki hatayı veriyor. Para da yatırdık. Çıkış a basında oyundan tamamen cıkıyor. Burda kaldık kısaca. Düzeltme sansınız var mı? Pc de denemedim ama telde sorun var.

Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
24₺
1. Sezonda Barda Giyinmek İçin Kapıya Tıklayınca Hata Veriyor Devam Edemiyorum .Ekli dosyayı görüntüle 18039Ekli dosyayı görüntüle 18040
Bu hatayı gördüm, fakat düzeltmek başka bir şeyleri bozdu. Burası zaten 1. sezonun remake hali daha bitmediği için son sahne, yani ilerisi yok. Burada ekstra 1 sahne veya 2 sahne ya var ya ya yok o yüzden hiç ellemedik. Doğrudan 2. sezona geçebilirsiniz. Zaten 1. sezonun remake'i bitince buralar düzelmiş olur.

S

shadowsc

That New Teacher Türkçe
Moonripple Lake Türkçe
Kredi
55₺
belki pc den bu hatayı almayız denemedim. ama telefondan oynuyordum. dediginide bi yapayım dedim 2. sezonu indirdim telefona ama öyle bi yerde başladı ki kadın baya ileri gitmiş. ama 1.sezonda hiçbişi yapmamıştık daha. kısaca baya bi ilerleme var hikayede. çok kopukluk oluştu.

Yutorimoyasi

Yutorimoyasi

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
0₺
1. sezonun bittiği yerle 2. sezonun başladığı yerin alakası yok. Evimize gelen karakterle bir sahne olmuş 1. sezonda ve 2. sezonun başında banyoya girdiğimizde onun konuşması geçiyor aralarında. Bu olayı görünce oynayasım kaçtı, kapattım direkt. Büyük ihtimalle 1. sezonda yaşanmış olup bizim oynamadığımız daha fazla sahne var ve bu oynanışın içine ediyor. 1.sezona Flashback olma ihtimali de yoktur, çok saçma olur öyle bir şey olması. O yüzden ya 1. sezon güncellenmeli ya da oynayacak olanlar direkt 2. sezondan başlayın, tadınızı kaçırmadan oynayın. Çünkü sezon 1 demo gibi bir şey olmuş, yarıda kalıyor.

Y

yildizowski

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyunu oynayacak arkadaşlara bir bilgilendirme yapmak istiyorum. Oyun aslında rpgm oyun motoruyla 1.6 sürümüne kadar yapıldı. Sonrasında yapımcı renpy motoruyla daha hızlı güncellemeler yapacağını söyleyerek oyun motorunu değiştirdi. Oyunun part 2 kısmı tamamen rpgm sürümlü oyunun devamı. Renpy motoruyla yapılmış 1. kısmı oynamanızı önermem çünkü orijinal oyundaki kısımların bir kısmı değişmiş ve 1. kısmın bittiği yer orijinal oyunun başı sayılacak seviyede. Şunu da belirtmem lazım ki oyunun rpgm versiyonu için türkçe dil desteği yok ve android sürümü mevcut değil. adultoyunceviri.com'da İngilizce rpgm sürümü mevcut ama güncel son sürüm değil.

Üst Alt