Photo Hunt Türkçe - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Photo Hunt Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.20.2
Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
Oyunda hile vs yok mu acaba
Büyük bir oyun olduğundan ötürü bu eklentileri kurduğumuzda oyunun çökme ihtimali çok daha yüksek oluyor. Bu yüzden bu riske girmeyip hilesiz yapıyoruz oyunları fakat bu oyunda yukarda paylaştığım bir Türkçe rehber pdfi var ona göre ilerlerseniz tüm sahneleri görürsünüz.

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
Oyunun şu an sanırım 27. Saatindeyim bitme aşamasına doğru geldiğimi varsayıyorum. Hikaye 10/10 Görsel kalite 10/10 Akıclık 10/10 Oyun içi yardım 10/10 Oyunun her karakterinin arkasında başka bir hikaye barındırması ve hikayeye etki edebildiğiniz oyunlar arasında sanırım açık ara 1. olmayı hak eden bir oyun. Uzunluğunada bakılacak olursa verilen parayı hak ediyor ve oyun resmen bitmiyor. Mevcut sürümü 0.20de böyleyse final aşamasında neler olacağını gerçekten merak ettiğim bir oyun. Alın oynayın memnun kalmama ihtimaliniz yok.

CinkoSenpaii

CinkoSenpaii

Pale Carnations Türkçe Beta
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
90₺
Oyunun şu an sanırım 27. Saatindeyim bitme aşamasına doğru geldiğimi varsayıyorum. Hikaye 10/10 Görsel kalite 10/10 Akıclık 10/10 Oyun içi yardım 10/10 Oyunun her karakterinin arkasında başka bir hikaye barındırması ve hikayeye etki edebildiğiniz oyunlar arasında sanırım açık ara 1. olmayı hak eden bir oyun. Uzunluğunada bakılacak olursa verilen parayı hak ediyor ve oyun resmen bitmiyor. Mevcut sürümü 0.20de böyleyse final aşamasında neler olacağını gerçekten merak ettiğim bir oyun. Alın oynayın memnun kalmama ihtimaliniz yok.
Merhaba oyun etiketlerinde '' Sharing '' etiketi bulunmakta bu isteğe bağlı ( opsiyonel) mı yoksa zorunlu mu ?

Üst Alt