A.O.A. Academy Türkçe - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Yapımı Bırakıldı Renpy Android Türkçe A.O.A. Academy Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
Bölüm 5
R

rdqbrcr

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
AOC Puanı
0
Son güncellemeyi indirdim trenden sonra bug var ilerlemiyor oyun mesajlaşmada kalıyor

Nethan

Nethan

Asyalı Hayranı
Kredi
0₺
AOC Puanı
0
4.bölüm çıkmak üzere kral bi ilgilenebilir misiniz hemenn

Ardayetim

Ardayetim

Kayıtlı Üye
Kredi
1₺
AOC Puanı
0
Kral devamı ne zaman?
Çok iyi herkese tavsiye ederim bu arada.

G

Goko31

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
S.U.A.D. Özel Çeviri
Kredi
1₺
AOC Puanı
0
Güzel oyun oynanır. Being a dik tarzı kolej havası oyunlar çok güzel oluyor bence

O

ofus

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
AOC Puanı
0
Abi 4. bölümü gelmiş ama ben de 3. bölümde elinde silah varken bitiyor. Var mı bu sorunu yaşayan, ya da çözebilen ?

S

Silinen üye 28892

Abi 4. bölümü gelmiş ama ben de 3. bölümde elinde silah varken bitiyor. Var mı bu sorunu yaşayan, ya da çözebilen ?
Şuan oynadığınız sürüm, yapımcının yayınladığı bir önceki sürüm olduğu için orada bitmesi normal. Yeni sürüme yakın bir zamanda güncellenecektir.

C

chriswalker

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
AOC Puanı
0
Oyun çıkalı 20 gün oldu, çevirisi hala gelmedi... Ne zaman gelecek acaba?

Üst Alt