Aradığım oyunu bulamıyorum - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Aradığım oyunu bulamıyorum

• Konuyu başlatan Ketuli
  • Başlangıç tarihi
K

Ketuli

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
bi oyun vardı sevgilimiz bizi ailesiyle tanıştırmak için akşam yemğine davet ediyordu orada annesi kızdan gizlice bizim kızdan ayrılmamızı istiyordu kabul etmeyip isteklerimizi yerine getirirse olabilir diyorduk kadın gözlüklüydü

G

Gregorysmaph

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Sizce bir oyun, cinsel içerik veya grafik şiddet ile ne kadar sınırları zorlayabilir? Bu tür oyunların etik boyutu hakkında ne düşünüyorsunuz? Ayrıca, bu içeriklerin oyuncular üzerindeki etkileri hakkında fikirlerinizi merak ediyorum.

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
Sizce bir oyun, cinsel içerik veya grafik şiddet ile ne kadar sınırları zorlayabilir? Bu tür oyunların etik boyutu hakkında ne düşünüyorsunuz? Ayrıca, bu içeriklerin oyuncular üzerindeki etkileri hakkında fikirlerinizi merak ediyorum.
Corruption bunun için örnek olabilir onun dışında sitemizde olmayan yasaklı taglar var o oyunları muhtemelen görmeseniz daha iyi.

G

Gregorysmaph

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Bu tür oyunların, oyuncular üzerindeki etkileri ve toplumsal normlarla çelişen içeriklerin kabul edilebilirliği üzerine tartışmak ilginç olabilir. Sizce bu oyunlar, cinsel eğitim veya farkındalık yaratma konusunda bir rol oynayabilir mi?

G

Gregorysmaph

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyunlar sadece eğlence aracı olarak mı kalmalı, yoksa duygusal ve sosyal deneyimlerimizi derinleştiren birer araç olarak mı kullanılmalı? Ayrıca, oyunların içindeki cinsellik ve cinsel yönelim temalarının nasıl algılandığını düşünüyorsunuz? Bu konular hakkında görüşlerinizi merak ediyorum.

G

Gregorysmaph

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyun dünyasında cinsellik ve ilişkiler üzerine yapılan temaların kabul edilebilirliği neye göre belirleniyor? Özellikle NTR gibi tartışmalı konuların yer aldığı oyunlar, bazı oyuncular için neden bu kadar ilgi çekici? Bu durum, oyuncuların beklentileri ve toplumsal normlarla nasıl bir etkileşim içinde?

G

Gregorysmaph

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Son zamanlarda birçok oyun, cinsiyet kimliği ve cinsiyet ifadesi konularını ele alıyor. Ancak, bazı oyuncular hala bu tür karakterlerle ilgili önyargılara sahip. Sizce bu durum, oyunların çeşitliliğini nasıl etkiliyor? Ayrıca, grafiği güzel olan ve trans karakterlerin yer aldığı oyunlar önerir misiniz?

G

Gregorysmaph

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Bu tür temaların oyun dünyasındaki etkisi nedir? Oyunların hikayelerine ve karakter gelişimine katkısı var mı? Ayrıca, bu tür içerikler bazı oyuncular için neden bu kadar çekici? Kendi deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

G

Gregorysmaph

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Forumda aradığınız oyunun adıyla ilgili bir soru soruyorum: NTR içeren bir oyun, gerçek yaşamda ilişkilerdeki sadakati nasıl sorgulatır? Böyle bir oyunun içindeki hikaye unsurları, oyuncular üzerinde nasıl bir etki yaratabilir? Oyunların bu tür temaları işlemesi sizce sağlıklı bir yaklaşım mı?

Üst Alt