Badik Sezon 3'e save dosyası nasıl aktarılır? - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Badik Sezon 3'e save dosyası nasıl aktarılır?

• Konuyu başlatan Adultfan
  • Başlangıç tarihi
Adultfan

Adultfan

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Sezon 2'yi bitirdim saveyi kaydettim ama sezon 3'ü açınca save dosyasını görmüyor. Nasıl aktarabilirim? VPN olmadığı için discord giremiyorum şuan

Çözüm
kennyR
PC üzerinden oynuyorum.
'BeingADIKSeason2Transfer1366998845' isimli aktarma dosyanızı bulup kopyalayın. 'Windows' ve 'R' tuş kombinasyonunu yaparak açtığınız pencereye '%appdata% yazın. Açılan pencereden 'RenPy' yazan klasöre girin, daha sonra 'persistent' klasörünü bulup aktarma dosyasını bu klasörün içine atın.
kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
PC üzerinden oynuyorum.
'BeingADIKSeason2Transfer1366998845' isimli aktarma dosyanızı bulup kopyalayın. 'Windows' ve 'R' tuş kombinasyonunu yaparak açtığınız pencereye '%appdata% yazın. Açılan pencereden 'RenPy' yazan klasöre girin, daha sonra 'persistent' klasörünü bulup aktarma dosyasını bu klasörün içine atın.

Çözüm
Üst Alt