Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman
Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
24 Şubat 2026 tarihinde yapımcı Dr PinkCake'in yaptığı Rooster Önizlemesi:
Noel partisi muhteşemdi ve bu partiye geldiğiniz için hepinize helal olsun! Bir sonraki büyük partimiz Yılbaşı gecesi olacak. Ve evet, bu sefer kıyafet giymenize izin var! İlgileniyorsanız bize veya HOTs'a DM atın. #DIKs #HOTs
6 Mart 2026 tarihinde yapımcı Dr PinkCake'in yaptığı Bilgilendirme:
"Hayırlı Cumalar,
Bu hafta, "Diğerleri" dalını bir kez daha oynayarak bölümdeki boşlukları doldurmaya devam ettim. Boşluklar birkaç sahnede bir oluştuğu için çok fazla oynamadım, bu yüzden tüm hafta boyunca bu sahneler için statik görseller ve diyaloglar üzerinde çalıştım.
Geçen Cuma'dan beri 2,5 sahne için pozlandırılmış görsel hazırladım ve 5 sahne için diyalog yazdım. Bazı çevre tasarımları da vardı, bu da her zaman biraz daha özen ve dikkat gerektiriyor. Bu sahnelerden birinin ön izlemesini yayınlamayı umuyorum; bilgisayarlarımdan biri, pozlandırıldıkça statik görselleri işlemek için ayrılmış durumda. Gelecek hafta kesinlikle başka bir post daha yayınlanacak.
Üzerinde çalıştığım sahneleri hızlıca gözden geçirdiğimde, müstehcen bir sahnenin yanı sıra bu hafta başında yazdığım iki kurgusal sahne daha olduğunu görüyorum. Tekrar oynamaya dönmeden önce bu sahneler için görseller üzerinde çalışacağım.
Animasyon sayısını kontrol ettiğimde, 11. bölümün sayısını (392 animasyon) aşacağından artık eminim. Animasyon sayısının 400'ü aşacağından eminim. Ve bu benim için bir ilk! Bu yaklaşan dönüm noktası için hem heyecanlıyım hem de çok mutluyum!
Ayrıca 11. bölümün sayısına (7113) ulaşmak için yaklaşık 1600 render'a daha ihtiyacım var. Statik render'ların nihai sayısını tahmin etmek, animasyonlarınkinden daha zor. Ama bu büyük rakamları görmek, geliştirmenin ne kadar ilerlediğini bilmek beni heyecanlandırıyor.
6 Mart 2026 tarihinde yapımcı Dr PinkCake'in yaptığı Bilgilendirme:
" Bu hafta sanat çalışmalarıma devam ettim. Uzun bir sahneyi bitirdim ve -kronolojik olarak çalıştığım için- eksik bir müstehcen sahneyle karşılaştım ve üzerinde çalışmaya başladım. Yani, tekrar animasyona geri döndüm.
Bu oldukça uzun bir müstehcen sahne ve ben sahnenin yarısından biraz fazlasını tamamladım. Birkaç gün daha çalışarak bitirebileceğim, sonra tekrar statik renderlara ve yazmaya döneceğim.
Senaryoda daha ilerisine baktım ve içeriğin çoğunun zaten yerinde olduğu alanlara neredeyse yetiştim. Bu yüzden, tüm bölümü kontrol ettim ve içeriği eksik olan planlanmış sahne sayısını saydım.
Bu bölümde yapılması gerekenler şunlar:
2-3 müstehcen sahne için yazma ve çizim.
3 yazılı kanonik sahne için çizim.
6 kanonik sahne için yazma ve çizim.
6 dallanmış sahne için yazma ve çizim.
Küçük bir serbest dolaşım bölümü için yazı ve çizimler. Ortam tamamlandı ve oynanabilir durumda, ancak sahneler ve telefon içeriği eksik.
Tamamlanmış bir serbest dolaşım bölümündeki belirli bir dal için yazı ve çizimler; muhtemelen birden fazla sahne içerecek.
Henüz tüm dalları oynamadım, bu yüzden araya sızan daha fazla içerik olabilir. Ve daha da önemlisi, dalları henüz farklı şekillerde oynamadım ve özellikle bu bölüm için... oldukça ilginç. Göreceksiniz.
Animasyon kuyruğu hala 100'ün üzerinde animasyon içeriyor - bu hafta daha fazla animasyon eklemem bunu artırdı.