Son Konular
Geriye al diyip ayarlardan mini oyunları atlayı seçtikten sonra bu hatayı geçebilirsiniz.3. sezonda yıllık fotoğraflarını çektirdikden sonra ki derste'ki mini oyuna gelince oyun hata veriyor sebebi nedir ?
Yeni android sürümlerinde dosyalara erişim sıkıntı oluyor başına gelen varmı varsa nasıl çözdünüz
Being a DIK'in 3. Sezonunda, oyuna başlamak için önceki sürümden kayıt dosyası kullanmanız zorunlu. Oyunu başlattığınızda aktarma bölümü boşsa, "BeingADIKSeason2Transfer1366998845" isimli aktarma dosyanız yok veya yanlış yerde demektir.
Aktarma dosyalarınızı atmanız gereken yer;
PC'de C:\Users\kullanıcıismi\AppData\Roaming\RenPy\persistent içine
Android'de ise:
Android 10 ve üstü ise - "Dahili Depolama\Renpy\Persistent"
Android 10 altı ise - "Android\Data\Renpy\Persistent"
Eğer dosyanız yine de import kısmında gözükmüyorsa discord sunucumuza gelip aktarma yapabileceğiniz bir kayıt dosyasını almanız gerekmektedir.
Sezon 1-2 apk sonra Sezon 3.Hangisini indirmem lazım Android icin çok fazla seçenek var kafam karıştı yardımcı olabilecek kimse varmı
C:\AOC burada BeingADIKSeason2Transfer böyle bi transfer dosyası olacak. onu kopyalıyorsun. C:\Users\Administrator\AppData\Roaming\RenPy\persistent buranın içerisine yapıştırıyorsun sonra oyuna girip import kısmına kaydettiğin geliyorBiri bana nasıl kurulacağını anlatabilir mi
Uyarıda da yazdığı gibi oyun adı hatalı çıktığı için oyun motoru oyunu algılayamıyor. Hatadaki oyun adını kopyalayıp oyunun adını düzeltirseniz bu hata çözülecektir. Eğer yapamadıysanız yapay zekaya sorabilirsiniz.Ekli dosyayı görüntüle 18579İyi bayramlar bu hatayı alıyorum nasıl düzelteceğim 3.sezona giremiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Yaptım ancak bu seferde bu hatayı alıyorum bunu nasıl düzeltirimUyarıda da yazdığı gibi oyun adı hatalı çıktığı için oyun motoru oyunu algılayamıyor. Hatadaki oyun adını kopyalayıp oyunun adını düzeltirseniz bu hata çözülecektir. Eğer yapamadıysanız yapay zekaya sorabilirsiniz.