Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
T

TheNik054

Eternum Türkçe
Heart Problems Türkçe
Moonripple Lake Türkçe
Kredi
20₺
Oyunu yeniden bitirdim bütün rotalarıyla beraber (Jilli Bianca ile aldatma rotası hariç ona kıyamadım). Şunu söylemeliyim ki ilk 2 sezon çok güzel romantik sahneler hikaye ve rotalar sunmuştu.Sürekli farklı partiler yapmıyoduk belki ama her şeyiyle özellikle romantik sahneleriyle inanılmaz bölümlerdi ve hikaye akışı da iyiydi. Hayatımın en iyi deneyimlerinden biri olabilir.

Ama 3 cü sezonla beraber nedense hep free roam hep parti. Bölüm çıksın diye o kadar süre bekle sonra adam 9 cu bölümü full parti sekansı koysun. Yine beğendim tabiiki böyle söylediğime bakmayın ama 9 cu bölüm çok buruk bir tat bıraktı. 10-11 bölümlerde yan karakterlerin (Quinn Lily falan) daha detaylı hikayelerini öğreniyoruz ama yeterli değil. Yapımcının free roam kafasından acil çıkması lazım hem çok uzun sürede bitiyor hemde oyuna hiçbişey katmıyor.Ben partilerin daha kısa olmasını onun yerine Hem ana kızlarla hemde yan kızlarla daha çok vakit geçirelim isterdim.

Oyun yapımının ne kadar zor olduğunu biliyorum deneyimlemiş biri olarak. Tabiiki her kız için farklı sahneler demek başka mekanlar başka ışıklandırmalar ve fazla uğraş demek. Onun yerine tüm karakterleri tek mekanda toplayarak çekimleri orda almak çok daha kolay bunu da biliyorum. Ama yapımcının istese bunu yapabilecek biri olduğunu da biliyorum. 2-ci sezonda parti falan azdı ama adam çoğu kız için özel sahneler çekebilmişti. Umarım 12 ci bölümde bu beklentilerim karşılanır. Onun tışında türün en iyisi alın gitsin)))

Knk

Knk

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
40₺
Her senaryoyu oynayıp bitirerek söylüyorum ekstra ulaştıgım sonlar var
1-Lily Rotası gibi bir şey açıyouz lily ile daha fazlası olmayı ıstediğmiizi söylüyorz(Dık seçimi hiç bir kızla birlikte olamdııgmız seçim)
2.Zoey Rotası hiç bir kızla birlikte olmazsanız noel partiis oncesı zoeyı onaylarsanız bir çift oluyorsunuz
3.Dık Rotası fakat Sage sizi arzuluyor(İlerde zorakı şekilde seçmediğimiz halde sage rotası çıkabılır 2.bir şans gibi )
4.Quin ve RİONA ROTASI quinin hikayesını dınledıkten sonra isteğe bağlı gorevlerde Rionaya her seferınde mesaj atıp çevreye Rioyu osrun sonrakı bolum ıcın olası(Rİona Quın rotası)

Extra olarak ztnn oyun moturuna modları uydurup yenı gelen bolumlerde tum kızlarla cıkma rotası yıne gelecektır

T

TheNik054

Eternum Türkçe
Heart Problems Türkçe
Moonripple Lake Türkçe
Kredi
20₺
1-Lily Rotası gibi bir şey açıyouz lily ile daha fazlası olmayı ıstediğmiizi söylüyorz(Dık seçimi hiç bir kızla birlikte olamdııgmız seçim)
2.Zoey Rotası hiç bir kızla birlikte olmazsanız noel partiis oncesı zoeyı onaylarsanız bir çift oluyorsunuz
3.Dık Rotası fakat Sage sizi arzuluyor(İlerde zorakı şekilde seçmediğimiz halde sage rotası çıkabılır 2.bir şans gibi )
4.Quin ve RİONA ROTASI quinin hikayesını dınledıkten sonra isteğe bağlı gorevlerde Rionaya her seferınde mesaj atıp çevreye Rioyu osrun sonrakı bolum ıcın olası(Rİona Quın rotası)

Extra olarak ztnn oyun moturuna modları uydurup yenı gelen bolumlerde tum kızlarla cıkma rotası yıne gelecektır
Birtanesinide ben söyleyeyim Bianca diye bir kız var oyunda İsabella yada Jill rotası oynuyosanız kendisiyle tanışıyosunuz. Eğer dağ evinde ve cadılar bayramı partisinde kendisine temas eder yakınlaşırsanız kendisi size teklif sunuyor ve Bianca ile Jill yada İsabella yı aldatabiliyosunuz. Ama yapmak için spesifik bir seçim var. Partiden sonra mc Rusty nin sevgilisi olan küt saçlı kızla tekrar öpüştüğünü görüyor ve onu desteklerseniz mc de aldatmaya açık biri olarak arka plana işleniyor. Bunu seçmezseniz teklif sahnesini tetikleyemiyosunuz...

H

Herkoloji

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Merhaba, PC’de bu oyunu nasıl kurmam gerekiyor? Adım adım anlatabilir misiniz?

.exe dosyasına tıkladığımda şu hatayı alıyorum:

“The application was unable to load a required component: Being a DIK v0.11.1 Türkçe - Adult Oyun Çeviri.aoc. Please contact the publisher of this app for more information.”

R

Rocenq

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺

“The application was unable to load a required component: Being a DIK v0.11.1 Türkçe - Adult Oyun Çeviri.aoc. Please contact the publisher of this app for more information.”
Bende aynı hayatı alıyorum, lütfen yardmcı olur musunuz?

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
Bende aynı hayatı alıyorum, lütfen yardmcı olur musunuz?

- RAR'dan çıkarttıktan sonra Being A DIK oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.

H

Herkoloji

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Efendim, karşılaştığım sorun şu şekildedir: Elimde ana dosyalara ait bir RAR arşivi bulunmamaktadır; yalnızca kayıt (save) dosyalarına ait bir RAR dosyası mevcuttur. Ayrıca, elimde bulunan .exe ve .aoc uzantılı dosyaları nasıl kullanmam gerektiği konusunda bilgi sahibi değilim.

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
Efendim, karşılaştığım sorun şu şekildedir: Elimde ana dosyalara ait bir RAR arşivi bulunmamaktadır; yalnızca kayıt (save) dosyalarına ait bir RAR dosyası mevcuttur. Ayrıca, elimde bulunan .exe ve .aoc uzantılı dosyaları nasıl kullanmam gerektiği konusunda bilgi sahibi değilim.
Oyunu indirdiğinizde .aoc ve .exeyi tek tek değilde sağ üstte büyün halde indirme tuşundan indirin böylece bu hatayla karşılaşmazsınız1776160020395.png

T

talhax1441

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Merhaba mobile indirdim 2. Sezonu bitirdim 3. Sezonun düşük grafikleri olanı indirdim ama 2. Sezonda yaptığım kayıtlar gözükmüyor ne yapmam lazım

K

Khaoss017

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
bütün oyunu en baştan hangilerini indirerek oynamam gerekiyor

R

realplayed

Being a Wife Türkçe
No Mercy Türkçe
Kredi
80₺

ben de size güzel bi rota söyleyeyim :d 8nci bölümdeki seçime kadar jill ve bella ile sonuna kadar gidin ve bellayı seçin. en şaşırdığım rota buydu ve devamını cok merak ettirdi :d

T

TheNik054

Eternum Türkçe
Heart Problems Türkçe
Moonripple Lake Türkçe
Kredi
20₺
ben de size güzel bi rota söyleyeyim :d 8nci bölümdeki seçime kadar jill ve bella ile sonuna kadar gidin ve bellayı seçin. en şaşırdığım rota buydu ve devamını cok merak ettirdi :d
Evet ama pekde farklılık olmuyo ya sadece jill kırgın oluyor isabellaya oda düzeliyodu sonradan yalnış hatırlamıyosam

R

realplayed

Being a Wife Türkçe
No Mercy Türkçe
Kredi
80₺
Evet ama pekde farklılık olmuyo ya sadece jill kırgın oluyor isabellaya oda düzeliyodu sonradan yalnış hatırlamıyosam
sadece kırgın olmuyor. daha farklı ilerliyor spoiler vermeyeyim de muhtemel bi threesome var ilerde ben diyeym :d

Üst Alt