Saat kaç civarı çıkar?Oyunu test ediyoruz dediğim gibi. Karşımıza çıkan hataları gideriyoruz bu yüzden normalden daha uzun sürede çıkartıyoruz oyunu. Tabi yine birkaç hata çıkabilir karşınıza oyunda ama en az seviyeye indiriyoruz hataları bu sayede
Son Konular
Saat kaç civarı çıkar?Oyunu test ediyoruz dediğim gibi. Karşımıza çıkan hataları gideriyoruz bu yüzden normalden daha uzun sürede çıkartıyoruz oyunu. Tabi yine birkaç hata çıkabilir karşınıza oyunda ama en az seviyeye indiriyoruz hataları bu sayede
TeşekkürlerOyunu test ediyoruz dediğim gibi. Karşımıza çıkan hataları gideriyoruz bu yüzden normalden daha uzun sürede çıkartıyoruz oyunu. Tabi yine birkaç hata çıkabilir karşınıza oyunda ama en az seviyeye indiriyoruz hataları bu sayede
kaç gibi acabaYukarıda da dediğim gibi büyük bir aksilik çıkmazsa bu gece yayınlayacağız oyunu
Rica ederimTeşekkürler
Net bir şey söyleyemiyorum o konuda. Bilgi alınca burdan da discord sunucumuzda da duyuru yaparızkaç gibi acaba
inşallah aksamaz sanirim 12-1 gibi yayınlarlarBugün de çıkmama ihtimali var mı? Yoksa kesin çıkıcak mı?
abi kalmaz inşallah geçen hafta en geç cuma denilmişti 1 gün daha beklemek koyar açıkçası, hatasına razıyız aga o7Yarına kalmaz inş
+100mabi kalmaz inşallah geçen hafta en geç cuma denilmişti 1 gün daha beklemek koyar açıkçası, hatasına razıyız aga o7
sanırım ilerleyen saatlerde de çıkmayacak, bugünde heveslendik yarım kaldi o7
1 2 saat içerisinde ekleneceksanırım ilerleyen saatlerde de çıkmayacak, bugünde heveslendik yarım kaldi o7
bu ben ya 2:30 beklerim gelmez ise uyurum, gelmiş ise sabahlarım5 dk da 10 kere girip cikiyom geldimi diye
Beklediğimiz için mi gelmedi bir türlü bilemedimbu ben ya 2:30 beklerim gelmez ise uyurum, gelmiş ise sabahlarım
iyi gecelerbu ben ya 2:30 beklerim gelmez ise uyurum, gelmiş ise sabahlarım
Apk ile birlikte mi eklenecekPC sürümü uploadda, bitince linkler eklencek.
Eklendi bütün linklerApk ile birlikte mi eklenecek
3. sezon 2. bölümün linki eklenmemiş gözüküyor uploadda yazıyor. (Windows için)Eklendi bütün linkler