Oyun daha çok karakterleri ile ön plana çıkıyor.Hikaye bakımından net bir şey görünmüyor.Karakter gelişimi ve iyi yansıtılan bir hikaye olması daha iyi olabilir.Daha çok güncelleme ile daha çok gelişecektir.Çevirmenleri tebrik ediyorum.

Son Konular
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.Mobilde çizim yaparken ilk yerde noktalara dokunuyorum ama olmuyor cok zor okuyor napicam
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.Ya şu deftere anıları çizmek çok zor algılamıyo bir türlü. Nasıl yapılır nasıl çizilir şunlar yardım edin lütfen
kolayı var, sağ altta hile butonu var oraya basınca hepsinin kilidini açabiliyosun. Oyunda her "bişeyler çizebilirim" dediğinde sıradakine geçersin. Ben öyle yaptımYa şu deftere anıları çizmek çok zor algılamıyo bir türlü. Nasıl yapılır nasıl çizilir şunlar yardım edin
Discord sunucumuzdan oyunları güncellediğimizde duyuru paylaşıp haber veriyoruz.Devamı gelince biri haber verebilirmi
şu gifteki karakter hangi oyundan dostumBir badik etmez ama güzel
Profil fotoğrafını soruyorsanız herhangi bir oyundan değil eğer imzayı soruyorsanız The deluca family oyunundan.şu gifteki karakter hangi oyundan dostum
Ne zaman düzelecek bu beta sorunu yaEkli dosyayı görüntüle 3164
GENEL BAKIŞ
Genç bir sanatçı olarak oynuyorsun. Kendine bir söz verdin ve bunu gerçekleştirmek istiyorsun. Birkaç yıl aradan sonra hayatının en güzel günlerini geçirdiğin şehre geri döndün. Artık çok şey değişti, pahalı evler, arabalar almaya gücün var ama.. birlikteyken mutlu olduğun kişiyle olan anıların aklına gelir. Anılarınızı aklından çıkaramazsın. Para hayatında çok şey değiştirdi, tanımadığın insanları da, tanıdığın insanları da sana çekiyor. Sert veya yumuşak olmak, eski anıları unutmak, her şey senin elinde.
Paylaşılan Tarih: 20.09.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.2.1
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 1.95 GB
Oyun Boyutu APK: 271 MB
Oyun Konuları
3DCG, Male Protagonist, Blackmail, Big ass, Big tits, Corruption, Footjob, Lactation, MILF, Sexual harassment, DILF, Sleep sex, Titfuck, Vaginal sex, Voyeurism
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Come Inside oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - MEGA - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - MEGA - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 3165 Ekli dosyayı görüntüle 3166 Ekli dosyayı görüntüle 3167 Ekli dosyayı görüntüle 3168 Ekli dosyayı görüntüle 3169 Ekli dosyayı görüntüle 3170 Ekli dosyayı görüntüle 3171
Tamamı baştan düzenleniyor, hepsi birden açılmayacak ama teker teker açılacaklar.Ne zaman düzelecek bu beta sorunu ya
Peki türkçe yapay zeka oyunlarıda beta da mıTamamı baştan düzenleniyor, hepsi birden açılmayacak ama teker teker açılacaklar.
Yapay zekalar da şu anda erişime kapalı.Peki türkçe yapay zeka oyunlarıda beta da mı
Yapay zekalar da şu anda erişime
Ee açıklama yapan yetkili sadece türkçe oyunlar dediYapay zekalar da şu anda erişime kapalı.