KralKatili
Demon Deals Türkçe
Sordunuz mu ?Bilmiyorum dostum ben yazılımcı departmanında çalışmıyorum ama soracağım senin için.
Son Konular
Sordunuz mu ?Bilmiyorum dostum ben yazılımcı departmanında çalışmıyorum ama soracağım senin için.
Son durum ile ilgili haber var mı ?Oyunun hem Android hem PC versiyonu aynı anda düzeltilip eklenecek. Önümüzdeki günlerde kusursuz versiyonu yayınlanır.
Haber bekleniyorOyunun hem Android hem PC versiyonu aynı anda düzeltilip eklenecek. Önümüzdeki günlerde kusursuz versiyonu yayınlanır.
Son durum ile ilgili haber var mı ?
yokmu haber oyundan hala
Henüz bir gelişme yok, oyun motorundan kaynaklı olarak hem hatalarının giderilmesi hem de Android platformuna çıkarılması için ekstra uğraş ve zaman gerekiyor maalesef. Mümkün olan en kısa sürede yazılım tarafı halledilip yayınlanacak.Haber bekleniyor
Oyunun kendi sitesinden indirebilirsin burada bulamadıysan. 7.25 çıkacak yakın zamanda umarım düzeltme 7.25 de kapsar''Oyunun İngilizce orjinal versiyonuna sitemizden ücretsiz olarak erişebilirsiniz.'' demişsiniz ama sitede farklı şekillerde aratmama rağmen İngilizce versiyonu yok maalesef.Benmi bulamadım acaba yoksa daha siteye eklenmedimi ?
Geçen hafta da yazdığım gibi, hala yazılım tarafının halledilmesini bekliyoruz, mümkün olan en kısa sürede çıkartılacak.Bu ay içerisinde demişsiniz ne zaman gelecek bu Android versiyonuna
Yaşanan aksaklık için üzgünüz. Oyun rpgm olduğu için kadrodaki her yazılımcı tarafından portlanamıyor. Oyun ne zaman tekrardan portlanır orasını bilmiyorum ama erişim kartınız oyun betadan çıkmadığı sürece sizde kalacak zaten.hayır bir ay öncesinden ücret ödedik ama herhangi bir şey olmadı ayrıca paramız boşa gitti onun telafisi nasıl olacak acaba?
Portlarken ismini değiştirmeyi unutmuşuz.oyunu açarken taffy tales login sayfasına atıyor bilgisi olan var mı
üyeligim var ama hala üyelik almami istiyo yardımcı olur musun ustaPortlarken ismini değiştirmeyi unutmuşuz.
Konu altında atılan mesajları okursanız eğer şu an oyun hatalı zaten. Düzeltilemesi için çalışıyoruz.üyeligim var ama hala üyelik almami istiyo yardımcı olur musun usta
bir gelişme var mı acaba
Oyun en kısa zamanda düzelir umarım. yeni gelecek sürüm olan 7.25 i de entegre edebilirseniz çok iyi olur
Biran once duzelmesini bekliyorumm
Düzeldi ve android eklendi.Android ne zaman eklenecek