Son Konular
Bende devamlı bu sorunu alıyorum çözümü nedirEkli dosyayı görüntüle 16126bi de mobilden oynuyorum ve bi ara sahnelerin ortasında şu hatadan veriyor bayağı, sıkıntısı ne
Masadaki Kısımdan Bu Hilerleri Yapabiliyorsunuz.Hile kodunu bilen varmı acaba
DC Something Unlimited var ama onun çevirisi yapılmadı.Dc versiyonu var mı bunun
İndirme bağlantılarında herhangi bir problem yok, yönlendirici sitenin reklamlarını geçemiyorsun muhtemelen. Aşağıya nasıl geçebileceğini anlatan konuyu bıraktım.Admin indirme sitesine gittiğimizde Web sitesine ulaşılamıyor diyor. Bir çözüm bulur musunuz?
adultoyunceviri.com Aktif hile kodları :hile kodu ne
İndirme bağlantılarında herhangi bir problem yok, yönlendirici sitenin reklamlarını geçemiyorsun muhtemelen. Aşağıya nasıl geçebileceğini anlatan konuyu bıraktım.
Söylenenleri yapıyorum ama beni siteye yönlendirmiyor.
Attığım konudaki gibi yönlendirici siteyi geçemiyorsan muhtemelen VPN veya reklam engelleyici kullanıyorsun. Aksi halde konudaki gibi reklamları atlayarak indirebilirsin oyunu.Admin indirme sitesine gittiğimizde Web sitesine ulaşılamıyor diyor. Bir çözüm bulur musunuz?
Çözdüm sıkıntıyı teşekkür ederim sağolunAttığım konudaki gibi yönlendirici siteyi geçemiyorsan muhtemelen VPN veya reklam engelleyici kullanıyorsun. Aksi halde konudaki gibi reklamları atlayarak indirebilirsin oyunu.