Eternum Türkçe - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Eternum Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.9
jano

jano

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
şimdiye kadar oynadıklarımdan en iyi adult oyunlarında birinci gerçekten karakterin güçlenmesi, hikayesi oyun sadece seksten ibaret olmaması falan bayağı beni etkiledi umarım bi an önce 0,9 sürümü gelir heyecanla bekliyorum

A

Ayberko31

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
selamlar 0.8.5'in türkçe güncellemesi gelmeyecek mi?

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
selamlar 0.8.5'in türkçe güncellemesi gelmeyecek mi?
8.5 Güncellemesi bugfixle alakalı bir güncelleme. Biz çevirirken hataları kendimiz ayıkladığımız için bugfixe gerek yok 🙂

9.0 Sürümü ile beraber yeni içerikler gelecek, o zaman Türkçeye çevirip yayınlayacağız.

A

Ayberko31

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
8.5 Güncellemesi bugfixle alakalı bir güncelleme. Biz çevirirken hataları kendimiz ayıkladığımız için bugfixe gerek yok 🙂

9.0 Sürümü ile beraber yeni içerikler gelecek, o zaman Türkçeye çevirip yayınlayacağız.
teşekkür ederim bilgilendirme için

RangeR

RangeR

Eternum Türkçe
Timestamps Türkçe Erişimcisi
Kredi
40₺
mod varmı acaba oyunda doğru seçenekleri belirten?

M

mehmetak63

Eternum Türkçe
Kredi
41₺
Merhaba oyunu kurdum ancak bir problem var siyah ekranda kalıyor dosyayı düzgün attım üstelik.

M

mehmetak63

Eternum Türkçe
Kredi
41₺
Android→Data→eternum→Files→game yolu değil mi hocam ? game yolu yoktu kendim oluşturdum. Ki eternumun adında ki dosyaları dahi taradım tek bu dosya vardı

M

mehmetak63

Eternum Türkçe
Kredi
41₺
Dostum, splash hatası geliyor ben yoldan eminim ilk defa dataya dosya atmıyorum, oyunun başında beyaz bir şey çıkıyor sonra siyah. Oyunda bir problem var mobilde. Pcde sorunsuzca açıldı.

Ragerer2

Ragerer2

lust sezon 4
Eternum Türkçe
No More Money Türkçe
Kredi
0₺
Merhaba benim Xiaomi telefonu olduğu için data files hatası veriyor o yüzden verdiğiniz komutları yapamıyorum isminden olan yolları da olmuyor kurulumuz şeklini yükleme şansınız varmı acaba?

Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
24₺
Merhaba benim Xiaomi telefonu olduğu için data files hatası veriyor o yüzden verdiğiniz komutları yapamıyorum isminden olan yolları da olmuyor kurulumuz şeklini yükleme şansınız varmı acaba?
Merhaba, bugün veya yarın mod çıkacak. Oyunun PC ve APK sürümüne mod ekleyip tekrar linkleri güncellerken diğer kurulumsuz APK linkleri de eklenecek.

A

ayzek0011_

No Mercy Türkçe
Eternum Türkçe
Kredi
30₺
Aynı hatayı bende yaşıyorum para verdim sonuçta lütfen linkleri güncelleniyip zip dosyası olmadan direk apk yükleme atın böyle olmaz

Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
24₺
Aynı hatayı bende yaşıyorum para verdim sonuçta lütfen linkleri güncelleniyip zip dosyası olmadan direk apk yükleme atın böyle olmaz
Hemen bir üst mesajını okursan cevabını alırsın. İkinci olarak da 1 saat önce linkleri yeniledik APK'nın, tekrar indirdiğinde o sorun ortadan kalkmış olması gerekiyor.

A

ayzek0011_

No Mercy Türkçe
Eternum Türkçe
Kredi
30₺
Hemen bir üst mesajını okursan cevabını alırsın. İkinci olarak da 1 saat önce linkleri yeniledik APK'nın, tekrar indirdiğinde o sorun ortadan kalkmış olması gerekiyor.
Ben apk versiyonu bekliyorum. Gördüm birdaha indirip aynı işlemi yapacağım rapor ederim

Üst Alt