A
ayzek0011_
No Mercy Türkçe
Eternum Türkçe
Guncellenmedi ama?Oyun bu akşam güncellenecek ve mod eklenecek
Son Konular
Guncellenmedi ama?Oyun bu akşam güncellenecek ve mod eklenecek
Oyun düzelmeyecek galiba şu an kendimi kaziklanmis gibi hissediyorum adminler bugün yarın hallediyoruz diyorlar ortada birşey yok lanet oyunu oynayamıyorumOyun ne zaman düzelir tahminen?
Oyun düzelmeyecek galiba şu an kendimi kaziklanmis gibi hissediyorum adminler bugün yarın hallediyoruz diyorlar ortada birşey yok lanet oyunu oynayamıyorum![]()
Oyunun şu anda düzeltilmiş hali Düşük boyutlu android linklerinde mevcut. Kurulum gerektiren apksında kurulum dosyasında yaşanan hatalar giderilmeye çalışılıyor bu hatanın kaynağı bizle alakalı olmadığı için ( Android 14 sürümü problemi) şu anda işe yarar bir yol arıyoruz ve Modlu bir şekilde yakın bir zamanda siteye eklenecektir. Şu anda en mantıklısı düşük boyutlu android linkinden yüklemeniz.Oyun ne zaman düzelir tahminen?
Tamamda admin düşük boyutluda görüntü kalitesinin kötü olduğu söylendi eternum zaten Süper qrafiklo değil daha da kötü görüntü ile oynamak işkence olmaz mı?Oyunun şu anda düzeltilmiş hali Düşük boyutlu android linklerinde mevcut. Kurulum gerektiren apksında kurulum dosyasında yaşanan hatalar giderilmeye çalışılıyor bu hatanın kaynağı bizle alakalı olmadığı için ( Android 14 sürümü problemi) şu anda işe yarar bir yol arıyoruz ve Modlu bir şekilde yakın bir zamanda siteye eklenecektir. Şu anda en mantıklısı düşük boyutlu android linkinden yüklemeniz.
Bunun ayrımını yapacak kadar androidle oyun oynamadım. Benim size verebileceğim öneri grafiklerden ya da oyun kalitesine önem veriyorsanız hiç yoktan ucuza bir bilgisayar almanız.Tamamda admin düşük boyutluda görüntü kalitesinin kötü olduğu söylendi eternum zaten Süper qrafiklo değil daha da kötü görüntü ile oynamak işkence olmaz mı?
Tamamda admin düşük boyutluda görüntü kalitesinin kötü olduğu söylendi eternum zaten Süper qrafiklo değil daha da kötü görüntü ile oynamak işkence olmaz mı?
Oyun ne zaman düzelir tahminen?
DüzeltildiHocam sadece metin gözüküyor sahne veya fotoğraflar yok siyah ekran var
Gerekli izinler verilmedi hatası mı alıyorsunuz?Ben bu Xiaominin anasını avradını da erişim reddini de
Kurulum için yazılan txtde ne yazıyor gösterebilir misinizHayır oyunu kurdum her şeyi yaptım falan ilkinde giremeden attı sonra devamını okuduğumda rpa dosyasını gidip dediğiniz yere atacakken erişim reddedildi hatası aldım düzelmiyor olmuyor birdaha zip ile inen bir oyundan uzak duracağım a*
Bugün sakin kafayla tekrar denedim hallettim zaten baştan halledecek bir şey yokmuş benim eşşekliğim kusura bakma ilgin için teşekkürlerKurulum için yazılan txtde ne yazıyor gösterebilir misiniz
Oyunlar, geliştiricileri tarafından güncelleniyor sürekli olarak. Hiçbir oyunun ne zaman final vereceğini bilemeyiz, geliştirme sürecine bağlı bir durum. Her güncelleme sonrası Türkçe yerelleştirmesini yaptığımızda bir süre betada kalır oyunlar, beta süreci bittiğinde herkese açılarak ücretsiz olur.full hali ne zaman çıkar? birde full hali çıkınca ücretli olmaya devam mı edecek bilen biri yazabilir mi