Eternum Türkçe - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Eternum Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.9
Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
24₺
Tam olarak 3 hafta önce güncellenmiş oyun yani şuan para ile sattığınız sürüm olan 9.0 sürümü eski sürüm demem o ki
beta süreci olsun olmasın demiyorum ama oyun güncelleniyo siz hala cıkartmıyosunuz betadan eski sürümü betada tutmaya devam ediyosunuz bu bana biraz mantıksız geliyo acıkcası
Yıllardan beri üyenizim sevgiler....
Konudaki Türkçe oyun son sürüm.

S

soulreaver1244

Eternum Türkçe
Kredi
40₺
Oyunu tamamladım ama şu arkadaşımızdan aldığımız oyunu oynuyoruz sanırım rehber kısmında gördüm bende benim karşıma çıkmadı bu kısım burayı gören var mı ?

1768639720050.png

turgut1406

turgut1406

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Symphony of the Serpent Türkçe Erişimcisi
No Mercy Türkçe
Gunpowder Cocktail Türkçe
lust sezon 4
Glamour Türkçe
Eternum Türkçe
Laura's Lustful Secrets Türkçe
Heart Problems Türkçe
No More Money Türkçe
Kredi
20₺
𝑶𝒚𝒖𝒏 𝒏𝒆 𝒛𝒂𝒎𝒂𝒏 𝒈𝒖̈𝒏𝒄𝒆𝒍𝒍𝒆𝒏𝒆𝒄𝒆𝒌

turgut1406

turgut1406

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Symphony of the Serpent Türkçe Erişimcisi
No Mercy Türkçe
Gunpowder Cocktail Türkçe
lust sezon 4
Glamour Türkçe
Eternum Türkçe
Laura's Lustful Secrets Türkçe
Heart Problems Türkçe
No More Money Türkçe
Kredi
20₺
Oyun şu an en güncel halinde zaten.
𝒏𝒆 𝒛𝒂𝒎𝒂𝒏 𝒈𝒖̈𝒏𝒄𝒆𝒍𝒍𝒆𝒏𝒅𝒊 𝒂𝒄𝒂𝒃𝒂 𝒃𝒖 𝒔𝒊𝒕𝒆𝒅𝒆 𝟓 𝒚ı𝒍ı𝒎ı 𝒗𝒆𝒓𝒅𝒊𝒎 𝒗𝒆 𝒕𝒖̈𝒎 𝒐𝒚𝒖𝒏𝒍𝒂𝒓ı𝒏ı𝒛ı 𝒐𝒚𝒏𝒂𝒅ı𝒎 𝒗𝒆 𝒐𝒚𝒏𝒂𝒎𝒂𝒚𝒂 𝒅𝒂 𝒅𝒆𝒗𝒂𝒎 𝒆𝒅𝒊𝒚𝒐𝒓𝒖𝒎 𝒆𝒌𝒔𝒊𝒌𝒍𝒆𝒓 𝒉𝒂𝒕𝒂𝒍𝒂𝒓 𝒏𝒆𝒚𝒔𝒆 𝒔𝒐̈𝒚𝒍𝒖̈𝒚𝒐𝒓𝒖𝒎 𝒖𝒎𝒂𝒓ı𝒎 𝒆𝒏 𝒌ı𝒔𝒂 𝒔𝒖̈𝒓𝒆𝒅𝒆 𝒄̧𝒐𝒌 𝒈𝒖̈𝒛𝒆𝒍 𝒃𝒊𝒓 𝒔̧𝒆𝒌𝒊𝒍𝒅𝒆 𝒚𝒂 𝒇𝒊𝒏𝒂𝒍 𝒚𝒂𝒅𝒂 𝟐 𝒔𝒆𝒛𝒐𝒏 𝒄̧ı𝒌𝒂𝒓𝒕ı𝒍𝒂𝒓

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
𝒏𝒆 𝒛𝒂𝒎𝒂𝒏 𝒈𝒖̈𝒏𝒄𝒆𝒍𝒍𝒆𝒏𝒅𝒊 𝒂𝒄𝒂𝒃𝒂 𝒃𝒖 𝒔𝒊𝒕𝒆𝒅𝒆 𝟓 𝒚ı𝒍ı𝒎ı 𝒗𝒆𝒓𝒅𝒊𝒎 𝒗𝒆 𝒕𝒖̈𝒎 𝒐𝒚𝒖𝒏𝒍𝒂𝒓ı𝒏ı𝒛ı 𝒐𝒚𝒏𝒂𝒅ı𝒎 𝒗𝒆 𝒐𝒚𝒏𝒂𝒎𝒂𝒚𝒂 𝒅𝒂 𝒅𝒆𝒗𝒂𝒎 𝒆𝒅𝒊𝒚𝒐𝒓𝒖𝒎 𝒆𝒌𝒔𝒊𝒌𝒍𝒆𝒓 𝒉𝒂𝒕𝒂𝒍𝒂𝒓 𝒏𝒆𝒚𝒔𝒆 𝒔𝒐̈𝒚𝒍𝒖̈𝒚𝒐𝒓𝒖𝒎 𝒖𝒎𝒂𝒓ı𝒎 𝒆𝒏 𝒌ı𝒔𝒂 𝒔𝒖̈𝒓𝒆𝒅𝒆 𝒄̧𝒐𝒌 𝒈𝒖̈𝒛𝒆𝒍 𝒃𝒊𝒓 𝒔̧𝒆𝒌𝒊𝒍𝒅𝒆 𝒚𝒂 𝒇𝒊𝒏𝒂𝒍 𝒚𝒂𝒅𝒂 𝟐 𝒔𝒆𝒛𝒐𝒏 𝒄̧ı𝒌𝒂𝒓𝒕ı𝒍𝒂𝒓
Pyun 26 aralıkta güncellendi biz de güncellendiği gün Türkçe sürümünü güncelledik. Oyunda şu an eksik ve hata yok.

E

Erkoo

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Betaya gireli nerdeyse 2 ay oldu ne zaman çıkacak bu oyun

E

Erkoo

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyunu kurdum açıldı kurulum yapıldı dedi ve oyunu yeniden başlamamı istedi. Oyunu tekrar açıyorum fakat kullanıcı adı ve şifre panelinden sonra yüklenme ekranında aniden atıyor bu sorunun çözümü nedir

M

MrChaplin

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Arkadaşlar merhabalar ben eski savem ile oyunu oynayamıyorum hata veriyo yok say diyince oyundan atıyor düzeltmenin bi yolu varmı acaba

Ömer025

Ömer025

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Kurulum neden değişti acaba bu kurulum baya sıkıntılı oluyor kuramıyoruz bir türlü

kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
Kurulum neden değişti acaba bu kurulum baya sıkıntılı oluyor kuramıyoruz bir türlü
Kurulum talimatlarına uyduğunuz sürece bir sorun çıkmayacaktır. APK boyutu oldukça yüksek olan oyunlarda mecburen manuel kurulum gerekiyor.

Üst Alt