Glamour Türkçe - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.57
Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
24₺
glamourtrr-min.jpg

GENEL BAKIŞ

Küçük bir kasabadan, ana karakteriniz (erkek veya kız, seçiminize bağlı) 18 yaşına giriyor ve üniversiteye gitme vakti geliyor. Neyse ki, büyük bir şehre taşındıkları için yeni bir kolej bulmakta zorlanmıyorlar. Oyun boyunca, iki karakterin eline de canlı yayınlar, arkadaşlıklar, cinsel fırsatlar geçecek, ama tüm bunları aşırı korumacı bir ebeveynden kaçınarak yapmaları gerekiyor! İşin garip yanı, kolej için para ödemelerine de gerek yok! Tek yapmaları gereken, tuhaf bir sözleşme imzalayıp kolej kurallarına uymayı kabul etmek, ama bu kuralları çiğnemek ciddi sonuçlar doğurabilir. Hatta, kolejden kovulmaya kadar varabilir... Üstelik sadece bu değil, gelecekte de kurallar değişebilir.
Paylaşılan Tarih: 24.12.2025
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.57
Platformlar: Windows, Android, IOS
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 1.29 GB

Oyun Boyutu APK: 1.25 GB
Tahmini Oynanış Süresi: 20-25 Saat Arası

Oyun Konuları
3DCG, Male protagonist, Female protagonist, Multiple Protagonist, School setting, Corruption, Spanking, Masturbation, Voyeurism, Interracial, Sex toys, Vaginal sex, Handjob, Oral sex, Lesbian, Simulator, Drugs
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Glamour oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
Kimler için önerilir?
Glamour, özellikle görsel kalitesi ve işlediği "Modellik/Şöhret Dünyası" temasıyla yetişkin oyun kategorisinde (AVN) çok özel bir yere sahiptir. Geliştiricisi Rebel Drifters olan bu yapım, estetik algısı yüksek renderları ile tanınır.

İşte Glamour oyununa özel detaylı inceleme:

1. Genel Yorumlar ve Puan Durumu​

Oyun, topluluklarda genellikle "Görsel Şölen" olarak nitelendirilir.

• Puanlar: Topluluklarda oldukça yüksek puanlara sahiptir.
  • Övülen Yönleri: Kesinlikle ışıklandırma, cilt dokuları ve render kalitesi. Piyasada bulunan en gerçekçi ve "glossy" (parlak/dergi kapağı kalitesinde) görsellere sahip oyunlardan biridir. Ayrıca hikayenin sadece cinsellik değil, bir "kariyer yönetimi" havasında geçmesi de sevilir.
  • Eleştirilen Yönleri: Oyun görsel romana ek olarak bazı "Point & Click" ve stat yönetimi (para, ün vb.) unsurları içerir. Bazı oyuncular bu yönetim kısmını hikayeyi yavaşlattığı için eleştirebilir.

2. Hangi Tarz Fantezileri ve Konuları Kapsar?​

Oyunun ana teması "Modellik Ajansı ve Şöhret Basamakları" üzerinedir. Babasından kalan batmak üzere olan bir yetenek ajansını devralan bir karakteri yönetirsin.

İçerdiği baskın fantezi türleri şunlardır:

• Casting Couch / Industry (Sektör Fantezisi): Genç ve kariyer peşindeki modellerin, şöhret olmak adına neleri göze alabileceği teması işlenir. "Patron/Menajer" ve "Model" arasındaki güç dinamiği baskındır.
  • Corruption (Yozlaştırma): Masum kızları sektöre sokup, onları zamanla daha cüretkar, sınırları olmayan modellere dönüştürme süreci oyunun temelidir.
  • Exhibitionism / Voyeurism (Teşhircilik/Röntgencilik): Oyunun doğası gereği "Fotoğraf Çekimi" çok önemlidir. Karakterlerin halka açık yerlerde poz vermesi, yakalanma riski ve "izlenme" hazzı üzerine kurulu sahneler çoktur.
  • Harem: Ajansındaki birden fazla modelle aynı anda ilişki yürütebilir, onları aynı çekimlerde kullanabilirsin.

3. Kimlere Tavsiye Edilir?​

• Görsellik Birinci Önceliği Olanlara: "Hikaye tamam ama ben ekrandaki görüntünün kalitesine bakarım" diyorsan, Glamour bu alandaki en iyi teknik işlerden biridir.
  • Menajerlik/Yönetim Simülasyonu Sevenlere: Sadece diyalog okumak yerine; hangi kıyafeti giydireceğine, çekimin nerede yapılacağına karar vermek ve ajansı büyütmek isteyen oyunculara hitap eder.
  • Fashion/Model Teması Sevenlere: Modern dünya, lüks mekanlar, moda çekimleri ve stüdyo ortamını sevenler için idealdir.
Özet: Glamour, yetişkin oyun dünyasının "Vogue Dergisi" gibidir. Şık, estetik, modern ve sektörel yozlaşmayı (şöhret bedeli) konu alan, görsel olarak çok üst düzey bir yapımdır.

Bu oyunun Türkçe çevirisi ücretlidir. Oyunun Türkçesini belirli güncelleme aralıklarıyla yenileyeceğiz. Bu oyunun Türkçe beta üyeliğini alan kişilerin, oyun final verene kadar tekrar satın almasına gerek kalmaz. Oyunun İngilizce orjinal versiyonuna sitemizden ücretsiz olarak erişebilirsiniz.

İNDİRME BUTONLARI

WINDOWS
Bu içeriği görebilmek için Beta üyeliğiniz veya Destekçi Plus üyeliğinizin olması gerekir.
-
Bu içeriği görebilmek için Beta üyeliğiniz veya Destekçi Plus üyeliğinizin olması gerekir.

ANDROID
-

IOS
HAZIRLANIYOR

GÖRSELLER

001.jpg 002.jpg 003.jpg 004.jpg 005.jpg 006.jpg 007.jpg 008.jpg009.jpg 010.jpg 011.jpg 012.jpg

Son düzenleme:
kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
Buralar değerlenir, ben şimdiden yerimi ayırtayım. :sneaky:

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0₺
Fiyata baktım da yok artık dedim. Being A Dik harici başka oyuna para vermeyeceğimi anladım. 55.78 Türk lirasını ben Being A Dik için saklıyorum. Daha pahalıya çıksa da fark etmez üstüne ekleyip Being A Dik oyununa vereceğim. Bu oyun bu fiyata kesinlikle değmez.

Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
24₺
Fiyata baktım da yok artık dedim. Being A Dik harici başka oyuna para vermeyeceğimi anladım. 55.78 Türk lirasını ben Being A Dik için saklıyorum. Daha pahalıya çıksa da fark etmez üstüne ekleyip Being A Dik oyununa vereceğim. Bu oyun bu fiyata kesinlikle değmez.
Tek seferlik alındığında, tüm sürümlere erişebiliyorsun. O fiyat şu anki fiyatı, oyun çıktığında daha da artacak.

H

hasrty123

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Fiyata laf edenler olmuş, eğer bu fiyatı veremiyorsanız bazı sitelerde ingilizce versiyonları var gidip oynayabilirsiniz. Automatic Translator'lar ile bile çok fazla hata çıkıyor ve zamanınızın çoğunu düzenlemek ile uğraşıyorsunuz ve bazı kelimeler de tam o anlama gelmeyebiliyor ve bu oyundan aldığınız zevki bozabiliyor. Bir çok zorluğu var 3$ 5$ bunun karşısında çocuk parası. Burası hayır kurumu değil.
Dersen illa türkçe oynamak istiyorum RenPy Auto Translation kullanabilirsin tabi yapabilirseniz.

I

ilkel58

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Yapımcı Big Brother Another Story den farklı bir oyun mu yapmış yoksa ufak değişiklikler ile bu oyuna mı çevirmiş acaba ???

Üst Alt