Son Konular
BENDE TAKILDIM NASIL İLERLEMEMİZ LAZIM. BİLEN VARSA YARDIMCI OLSUN ARKAAŞLAR SIKILMAYA BAŞLADIM KAÇ HAFTADIR GEÇEMİYORUM KALDIMyaaa selinada takılan var mı yardım eder misiniz geçemiyorum selina konuşmuyor
Düzeldi.Oyunu aldım ama erişim hakkın bulunmamaktadır diyor
Ekran görüntüsü atar mısın hatanın?pc versiyonunda çok fazla hata var ve oyundan sürekli atıyor
Net bir tarih söylememiz pek mümkün değil ancak erişimi satıştan kaldırıldığı için yakın zamanda herkese açılacağını söyleyebiliriz.erişime açılacak mı admin agalarım ?
Düzeltildi, Android platformunu kullanıyorsanız baştan indirmeniz gerek ancak Windows üzerinden oynarken sağ tık'layınca geçiyor zaten.MC yeni telefon aldıktan sonra mesajlara girdiği zaman mesajları okuduktan sonra telefon kapanmıyor. Oyun burada son mu bu telefon nasıl kapatılıyor? Hatta bilgisayarda ve envanter çantasında da aynı sorun var açtığın zaman geri veya çıkma tuşları yok
Eğer yok sayarak geçilebilen hatalarsa oyunu kıran bir hata yok demektir, bu tarz yok sayarak geçilen hataların normalde oyun betadayken bildirilmesi lazım düzeltilmesi için. Oyunu kıran bir hata olursa yine düzeltmeye çalışırız.Pc versiyonu çoo bozuk sürekli hata veriyor
Ne zaman düzeltildi acaba, güncel 0.8.0 i oynuyorum ama yinede kaldım telefon sahnesindeDüzeltildi, Android platformunu kullanıyorsanız baştan indirmeniz gerek ancak Windows üzerinden oynarken sağ tık'layınca geçiyor zaten.
Oyunu muhtemelen biz düzeltmeden indirmişsinizdir, silip tekrar indirmek gerekiyor hatalı versiyonlarda.Ne zaman düzeltildi acaba, güncel 0.8.0 i oynuyorum ama yinede kaldım telefon sahnesinde