Son Konular
Evet,my brothers wife oyununda ve milf obsession oyununda aynı sorunla karşılaştım.Bu oyun dışında indirdiğim iki oyunda yaşamadım,ilk ikisinden atınca komple atıyor sanmıştım o iki oyunda sorun var mı?
Bende de öyle bu siteden indirdiğim her oyunda atıyor
Giriş yaptıktan sonra, logomuzun olduğu ekranda oyun dosyaları işleniyor. Eğer bu sırada bir problem yaşanırsa oyun hiçbir şekilde açılmaz ve kendini kapatır.Bende de aynı şekilde demon boy hornycraft moonripple lake oyunlarında arka arkaya bu sorunu yaşadım çözümü var mı acaba
Bende de öyle bu siteden indirdiğim her oyunda atıyorEvet,my brothers wife oyununda ve milf obsession oyununda aynı sorunla karşılaştım.Bu oyun dışında indirdiğim iki oyunda yaşamadım,ilk ikisinden atınca komple atıyor sanmıştım o iki oyunda sorun var mı?
Bende de aynı şekilde demon boy hornycraft moonripple lake oyunlarında arka arkaya bu sorunu yaşadım çözümü var mı acabaBende de öyle bu siteden indirdiğim her oyunda atıyor
Evet,my brothers wife oyununda ve milf obsession oyununda aynı sorunla karşılaştım.Bu oyun dışında indirdiğim iki oyunda yaşamadım,ilk ikisinden atınca komple atıyor sanmıştım o iki oyunda sorun var mı?
Bende de öyle bu siteden indirdiğim her oyunda atıyor
Giriş yaptıktan sonra, logomuzun olduğu ekranda oyun dosyaları işleniyor. Eğer bu sırada bir problem yaşanırsa oyun hiçbir şekilde açılmaz ve kendini kapatır.Bende de aynı şekilde demon boy hornycraft moonripple lake oyunlarında arka arkaya bu sorunu yaşadım çözümü var mı acaba
Cihazının modelini söyleyebilir misin? Eğer Android 13 ve üzeri bir telefon kullanıyorsan 'Android/data'nın içini görüntüleyemeyeceğin için klasörü görüp silemezsin haliyle. Yalnızca uygulamanın ayarlarına girip verileri temizleyerek denemek gerekir.Bende klasörde hiçbir oyunun klasörü yok
Redmi note 13 pro plus 5gCihazının modelini söyleyebilir misin? Eğer Android 13 ve üzeri bir telefon kullanıyorsan 'Android/data'nın içini görüntüleyemeyeceğin için klasörü görüp silemezsin haliyle. Yalnızca uygulamanın ayarlarına girip verileri temizleyerek denemek gerekir.