Son Konular
İndirme bağlantısında herhangi bir problem yok, aşağıya indirme bağlantısına nasıl ulaşabileceğinizi anlatan videolu konuyu bırakıyorum. Her şeyi konudaki gibi yapmanıza rağmen sürekli reklam gösteriyorsa muhtemelen ya VPN ya da reklam engelleyici kullanıyorsunuz. Bunlar da aynı sayfada döngüye girmenize neden olabiliyor.android için açılan sayfada linke git tıklıyorum ama hiç bir şekilde oyunu indirme sayfasına ulaşamıyorum yardımcı olurmusunuz
adultoyunceviri.com Mümkünse bilgisayar üzerinden öyle bir dosya açıp telefonunuza aktarın.
Teşekkür ed
Bende yapamadım bir tane uygulama sayesinde date açtım heram> files> yeni klasör> yaptım ama buraya dosyayı taşıyamıyorum bilgisi olan yardımcı olursa minnettar olurum şimdiden teşekkürlerMümkünse bilgisayar üzerinden öyle bir dosya açıp telefonunuza aktarın.
Çalışıyor.hocam pc için linkler çalışmıyor herhalde bir kontrol yaparmısınız
Kontrol ettim linkler çalışıyor.Linkler bozulmuş
Aynı hatayı bende aldımOyuna giriş yapamıyorum bu ekrandaki hatayı alıyorum hep
Yoksay deyin.Aynı hatayı bende aldım
Yoksay sürekli çıkıyor oyun oynanmıyor ve birkaç dakika sonra oyun kendini kapatıyorYoksay deyin.
Kurulumu yanlış yapmışsınız o zaman.Yoksay sürekli çıkıyor oyun oynanmıyor ve birkaç dakika sonra oyun kendini kapatıyor
Bir kez daha deneyelim bakalım o zamanKurulumu yanlış yapmışsınız o zaman.
Hocam oldumuBir kez daha deneyelim bakalım o zaman
Oldu hocamHocam oldumu