I Love Your Wife Türkçe - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe I Love Your Wife Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.4
Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
24₺
iloveyourwifetrr.jpg

GENEL BAKIŞ

“I Love Your Wife”, fantezilerini gerçeğe dönüştürürken sapkınlık ve ahlaksızlığa sürüklenen evli bir çiftin hikâyesini anlatan bir görsel roman. Gerçek arzuların maskesinin düştüğü ve fetişlerini paylaşan insanların sandıklarından çok daha yakın olduğunu keşfettikçe bu arzuların paylaşıldığı bir hikâye. Biraz komedi, bolca ahlaksızlık içeren bir hikâye. Daha aşırı sonuçlara ya da tatlı, neşeli bir aşka giden farklı yollar arasından seçim yapabileceksiniz.

Güncellenen Tarih: 17.04.2026
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.4
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 1.01 GB
Oyun Boyutu APK: 1.01 GB
Tahmini Oynanış Süresi: 2-4 Saat

Oyun Konuları
2D CG, AI CG, Anal Sex, Ahegao, Big Ass, Big Tits, Creampie, Drugs, Exhibitionism, Group sex , Handjob, Swinging ,Teasing, Vaginal sex, Voyeurism

Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra I Love Your Wife oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.

WINDOWS
Bu içeriği görebilmek için Beta üyeliğiniz veya Destekçi Plus üyeliğinizin olması gerekir.
-
Bu içeriği görebilmek için Beta üyeliğiniz veya Destekçi Plus üyeliğinizin olması gerekir.

ANDROID
-

GÖRSELLER

may bch20.jpg may cd1.jpg may hl9.jpg mayjina l10.jpgnoya cd7.jpg rin of15.jpg w4.jpg zerofour 92.jpg

Son düzenleme:
A

azs 2242

Kredi
20₺
Ben oyunu netori yani başkasının eşine sulanma var zannediyordum isminden dolayı Oyunun 5. Dakikasında bizim eşimizin orospu aklına sahip biri olduğunu öğrendim midem bulandı direk kapattım yani oyun netori değil netorare bizim eşimize sulanıyorlar böyle şeyleri kaldırabilen midesi bulanmayan varsa oynayabilir ben köşeme çekilip farklı oyunlara yönelicem

Üst Alt