İndirdiğim hiçbir oyun açılmıyor - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

İndirdiğim hiçbir oyun açılmıyor

• Konuyu başlatan 6610messi6610
  • Başlangıç tarihi
6

6610messi6610

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyun Türü
3DCG
İndirdiğim oyunlarda kullanıcı adı ve şifreyi doğru girdiğim halde ''Bir istisna oluştu'' hatası alıyorum. DNS değiştirdim, VPN denedim. Hiçbir şekilde oyunlara giremiyorum, sürekli aynı hatayı alıyorum. 3D, 2D, 3DCG, 2DCG bütün oyun türlerinde yaşadığım bir problem bu. Oyunları zaten ücretsiz bir şekilde veriyorsunuz ( Bunun için ayrıca teşekkürler ) acaba oyunları internet olmadan, sunucuya bağlanmadan gireceğimiz şekilde paylaşmanız mümkün mü?

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2026-01-13 095837.png
    Ekran görüntüsü 2026-01-13 095837.png
    165.2 KB · Görüntüleme: 19
Çözüm
kennyR
Giriş sistemi sunucuya bağlanıp üyelik bilgilerini teyit edemediği için böyle bir hata alıyorsun, şu an sunucularımızda bir problem olmadığı için internet bağlantından kaynaklı giriş yapamıyorsun.

Genelde 'Güvenli İnternet' filtresi açık olan üyelerimizde yaşanıyor bu sorun, ya onu kapatman ya da VPN kullanman gerek ancak bu konuda bir not düşeyim; özellikle Birleşik Krallık gibi Avrupa ülkelerine bağlanırsan yaş doğrulaması olmadan sosyal medyaya bile giriş yaptırtmıyor, o yüzden hangi ülkeye bağlandığına dikkat etmen lazım.
kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
Giriş sistemi sunucuya bağlanıp üyelik bilgilerini teyit edemediği için böyle bir hata alıyorsun, şu an sunucularımızda bir problem olmadığı için internet bağlantından kaynaklı giriş yapamıyorsun.

Genelde 'Güvenli İnternet' filtresi açık olan üyelerimizde yaşanıyor bu sorun, ya onu kapatman ya da VPN kullanman gerek ancak bu konuda bir not düşeyim; özellikle Birleşik Krallık gibi Avrupa ülkelerine bağlanırsan yaş doğrulaması olmadan sosyal medyaya bile giriş yaptırtmıyor, o yüzden hangi ülkeye bağlandığına dikkat etmen lazım.

Çözüm
Üst Alt