Live in Corruption Türkçe - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Live in Corruption Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
2.4.1
euxinos

euxinos

Symphony of the Serpent Türkçe Erişimcisi
Kredi
191₺
oyun hala ingilizce düzelecek mi acaba ?

R

RockySD

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Türkçe oyun diye indirdimde oyun neredeyse tamamı ingilizce. Oyunda çok fazla hata var. Kimse test etmedi mi oyunu merak ettim.

SkeppeR

SkeppeR

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Arkadaşlar oyunda para nasıl kazanıyoruz belli bir zamandan sonra ev reisi kovuyor beni evden :D

SkeppeR

SkeppeR

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Şimdi güncelleme vakti oyunu baya bir oynadım bitirdim sayılabilir sıkıldım sildim oyunda hikaye ne olduğu belli değil herşey kopuk kopuk animasyonlar bok gibi kısaca rezalet ötesi değil ama baya kötü konsept harika işleyiş berbat.

euxinos

euxinos

Kredi
191₺
Şimdi güncelleme vakti oyunu baya bir oynadım bitirdim sayılabilir sıkıldım sildim oyunda hikaye ne olduğu belli değil herşey kopuk kopuk animasyonlar bok gibi kısaca rezalet ötesi değil ama baya kötü konsept harika işleyiş berbat.
ingilizce mi oynadın yoksa sende türkçe aktif mi dostum

turgut1406

turgut1406

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
No Mercy Türkçe
Gunpowder Cocktail Türkçe
lust sezon 4
Glamour Türkçe
Eternum Türkçe
Laura's Lustful Secrets Türkçe
Heart Problems Türkçe
No More Money Türkçe
Kredi
20₺
Rahibiye tıkladığımda böyle hata veriyor

Ekli dosyalar

• 1.PNG
    1.PNG
    192 KB · Görüntüleme: 18
  • 2.PNG
    2.PNG
    144.9 KB · Görüntüleme: 18
turgut1406

turgut1406

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
No Mercy Türkçe
Gunpowder Cocktail Türkçe
lust sezon 4
Glamour Türkçe
Eternum Türkçe
Laura's Lustful Secrets Türkçe
Heart Problems Türkçe
No More Money Türkçe
Kredi
20₺
Görmezden gelin.
gün atladığımız da bile o hatayı veriyor ve ayrıca bu hatayı görmezden geliyorum zaten (( sadece hatayı bildirmek için yazdım kusura bakmayın zamanınızı aldık bu cevap için hiç yazmasaydınız daha iyiydi ))

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
gün atladığımız da bile o hatayı veriyor ve ayrıca bu hatayı görmezden geliyorum zaten (( sadece hatayı bildirmek için yazdım kusura bakmayın zamanınızı aldık bu cevap için hiç yazmasaydınız daha iyiydi ))
Oyunu komple bozan ve ilerlemenizi tamamiyle bitirecek bir hata olması halinde oyunu tekrar baştan başlayıp, çevirip tekrardan sizlere sunuyoruz fakat bu tarz "görmezden gelinerek atlanılan" bir hata için böyle bir aksiyon almıyoruz. Pire için yorgan yakmıyoruz yani. İyi oyunlar.

K

Kral Şakir

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyunu komple bozan ve ilerlemenizi tamamiyle bitirecek bir hata olması halinde oyunu tekrar baştan başlayıp, çevirip tekrardan sizlere sunuyoruz fakat bu tarz "görmezden gelinerek atlanılan" bir hata için böyle bir aksiyon almıyoruz. Pire için yorgan yakmıyoruz yani. İyi oyunlar.
Ben bu oyunu geçen yıl oynamıştım,komple hatalıydı,büyük ihtimalle sizden kaynaklanmıyordur ama güncellemelerini kontrol etseniz seviniriz yoksa potansiyelli bir oyun aslında

G

Gölge56

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyunun metinleri Türkçe olacakmi birde içkiyi nerden alabilirim bilgisi olan varmı annesi icin

G

Gölge56

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Epey sağlam oyunda güncelleme gelirse haber edin size zahmet

E

Endereal

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Admin siteye girerken zaten doğrulama isteniyor oyunu indirip açtığımızda neden girmemiz gerekiyo 3 oyun indirdim yazıyorum bilgileri girişe basıyorum girmiyor oyuna

kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
Admin siteye girerken zaten doğrulama isteniyor oyunu indirip açtığımızda neden girmemiz gerekiyo 3 oyun indirdim yazıyorum bilgileri girişe basıyorum girmiyor oyuna
Eğer üyelik bilgilerinizi yazdıktan sonra giriş sisteminden hiçbir tepki alamıyorsanız muhtemelen bağlantı hatası veriyordur. VPN kullanarak tekrar deneyin.

E

Endereal

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Eğer üyelik bilgilerinizi yazdıktan sonra giriş sisteminden hiçbir tepki alamıyorsanız muhtemelen bağlantı hatası veriyordur. VPN kullanarak tekrar deneyin.
Keşke daha önce bilseydim bunu sildim oyunları neyse bidaha indiririm teşekkürler bilgi için

Üst Alt