Lust Theory (Echoes of Lust) Türkçe - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Final Renpy Android Türkçe Lust Theory (Echoes of Lust) Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
Final
B

Barisd415

Symphony of the Serpent Türkçe Erişimcisi
My Cute Roommate 2 Türkçe Erişimi
No Mercy Türkçe
Sex Note Türkçe
Gunpowder Cocktail Türkçe
lust sezon 4
Glamour Türkçe
Twist Türkçe Erişimcisi
Timestamps Türkçe Erişimcisi
Kredi
70₺
Güncelleme gelmesi gereken oyunlardan

S

sp4wn15

Being a Wife Türkçe
Kredi
30₺
görevler ingilizce türkçe olmadan nasıl anlayacağız dostum

KadirBugra

KadirBugra

Pale Carnations Türkçe Beta
No Mercy Türkçe
Laura's Lustful Secrets Türkçe
Kredi
60₺
2.sezonda hile menü yokmu ? bide full save file varmı 2 sezon için

E

eren1549

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
0₺
oyuna türkçe diyorsunuz görevler ingilizce ben ne anladım bu işten 2 sezon u boşa yükledim

Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
24₺
oyuna türkçe diyorsunuz görevler ingilizce ben ne anladım bu işten 2 sezon u boşa yükledim
Tüm oyunlarda böyle olacak, bunu zaten bir çok yerde söylemiştim. Eğer bir oyunu Türkçeleştirirken, ayarlar - görevler - ana menü gibi kısımları Türkçeleştirmesi saatler alan bir şeyse, olduğu gibi bırakacağız. Bu oyun özelinde değil, başka Türkçe oyunlarda da böyle olacak. Detaycılık değil hız esaslı ilerliyoruz, diğer türlü ayda 30-35 tane yeni Türkçe oyun oynayamazsın bu kadar hızlı yapılamaz. Zaten bahsettiğin görevler kısmı basit ingilizce 1-2 cümlelik yerler.

Mustafayavuz

Mustafayavuz

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
21₺
2.sezon android için ne zaman çıkacak? 1 haftadan baya uzun oldu.

F

Fatih847

Kredi
40₺
2.sezon android linkindeki pixeldrain linkindeki dosyada hata mevcut, paket ayrılmasında hata oluştu hatası veriyor. diğer linkten indirebilirsiniz.

Ronaxian

Ronaxian

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
5₺
Inceton Games adlı yapımcımızın bilmem kaçıncı oyunu, 2018'den beri geliştiriliyor, bitmesi 2025'in son ayını buldu. Açıkçası 1 ve 2'nci sezonda hikâyeye dair bir şeyler göremiyorsunuz, timing loop yani zamanın tekrar etmesi gibi bir olay örgüsü işleniyor. Ana karakterimiz özellikle bahsettiğim sezonlarda gerçekçi hissettirmiyor, çünkü tek amacı olabildiğince kadınla birlikte olmak ve bunu farklı şekillerde yapmak, bunun için de zamanın tekrar döngüsünü kullanıyor; hatalar yapıyor, öğreniyor ve tekrardan deniyor. İlk 2 sezonda hikâye namına bir şeyler göremiyorsunuz. Karakterler gerçekçi hissetmiyor, sahneler için orada varmış gibi duruyorlar.

3'üncü sezonda ise işler değişiyor, özellikle 3'üncü sezonun ilk 45 dakikası oyunu atlamadan ve metinleri okuyarak oynadım, diğer sezonlarda atladığım yerler oluyordu, çünkü karakterler arasında yazılan diyalogların neredeyse hiçbir önemi yoktu. Bir anda diyaloglar ve karakterler en azından biraz daha gerçekçi hissettirdi, artık boş bir duvarla konuşuyor gibi hissetmiyordunuz. Özellikle son sezon karakter ve diyalog anlamında çok daha başarılıydı, yaptığımız seçimlerin çok bir önemi olmuyor, yapımcı bir hikâye yazmış ve biz onu oynuyoruz, oyunun sonundaki birkaç seçim haricinde oyunu değiştiren bir etken yok. 3'üncü sezondaki hikâye oyunun tamamına yedirilmiş olsa hikâye benim için ortalamanın biraz daha üzeri olurdu, bu haliyle hikâyeye ancak ortalama diyebilirim.

Oyundaki karakterlerin hepsi gerçekten çok güzel, hem karakterler hem de animasyonlar gerçekten çok iyi, özellikle 3'üncü sezonda diyaloglara biraz daha gerçekçilik katılınca animasyon sahneleri daha da ileri gitmiş. Oyunda şikayet edilemeyecek tek şey animasyonlar ve karakterlerin görselliği. Oyunda karakterlere özel seslendirmeler bulunuyor, tabii bunlar oyuna daha sonrada eklendiği için ne kadarını seslendirme ile oynarsınız orasını bilemiyorum.

Oyunun sonlarının bazıları tatmin edici, bazılarıysa gerçekten kötü, yapımcı neredeyse her karaktere ait bir son yapmış, çoklu sonlar da bulunuyor. Bazıları benim için iyi sonlardı. Sandbox oynadığımız bu oyunun bence en iyi noktası 3'üncü sezonu, oyunun en dolu diyaloglarına ve karakter detaylarına burada ulaşıyoruz, keşke bu oyunun tamamına yayılsaydı, bundan ötürü oyunumuz 5 yıldız üzerinden 3.5 yıldızlık bir yere sahip. Bu kadar çok 3'üncü sezon dememin sebebi; oyundaki sahnelerin, müziklerin, animasyonların, hatta animasyon sahneleri içindeki konuşmaların kalitesi bile gözle görülür bir şekilde artıyor.

Denenebilecek bir yapım, kendini bir şekilde oynattırıyor ancak hikâye anlamında büyük beklentilere girmemekte fayda var, 3'üncü sezondaki hikâye oyunu biraz kurtarır gibi oluyor ancak hikâyemiz ortalamanın üstüne çıkamıyor.

TrYxOnE

TrYxOnE

Eternum Türkçe
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
40₺
Sezon 1 de oyuna başladıktan sonra arayüze erişemiyorum kısa yollar da çalışmıyor kayıt yapmak mümkün olmuyor

Üst Alt