Son Konular
başka bir oyun yükledim ondada benzer hata aldım win 11 kullanıyorum ama nasıl düzeltebilirimEkli dosyayı görüntüle 17810
bu hata neden kaynaklı?
Yoksaya tıklayın ve geçin sizlik bir problem değil hatalı kodlama ya da eksik yazıdan kaynaklı bir problem.Ekli dosyayı görüntüle 17810
bu hata neden kaynaklı?
ama maalesef daha sonrasında internete bağlı değilsin diye bir hata veriyor bağlı olmama rağmenYoksaya tıklayın ve geçin sizlik bir problem değil hatalı kodlama ya da eksik yazıdan kaynaklı bir problem.
nasıl çözerimama maalesef daha sonrasında internete bağlı değilsin diye bir hata veriyor bağlı olmama rağmen
Yeniden dene deyin.ama maalesef daha sonrasında internete bağlı değilsin diye bir hata veriyor bağlı olmama rağmen
yani tekrardan kullanıcı adı şifre vs girdirtiyor ve denedikçe aynı şey oluyorYeniden dene deyin.
O zaman oyunu silin.Antivirüs programını kapatın. tekrar indirin.yani tekrardan kullanıcı adı şifre vs girdirtiyor ve denedikçe aynı şey oluyor
sadece windows defender var bende başka birşey yok onu nasıl geçici olarak kapatırım kiO zaman oyunu silin.Antivirüs programını kapatın. tekrar indirin.
Windowsunda kendi antivirüs sitemi var.sadece windows defender var bende başka birşey yok onu nasıl geçici olarak kapatırım ki
tamam ağ kısmından kapattım defenderi tekrar indiriyorum eğer bir sorun olursa yazarım birde diğer başka bir oyununuzu indirdiğimde trojan uyarısı vermişti ama hayırlısı artıkWindowsunda kendi antivirüs sitemi var.
Türkiye sunucusu olan bir VPN uygulamasıyla bağlanmayı deneyin.maalesef yok yine aynı hata Ekli dosyayı görüntüle 17811
maalesef onuda denedimTürkiye sunucusu olan bir VPN uygulamasıyla bağlanmayı deneyin.
Yok.hocam bilgisayara format attım sanırsam save kurtarmanın herhangi bir yolu yok değil mi?
Sunucuyu yakın zamanda taşıdığımızdan ötürü bu tarz problem alınıyor sanırım. Önerim oyunu silip tekrar yüklemeniz ve tekrar tekrar denemeniz. Biz problemi halledene kadar bu tarz küçük denemelerle oyunlara girebilirsiniz.maalesef onuda denedim
Hayır, final sürümüyle birlikte oyun tamamlandı.felaket bir oyun part2si felan yokmu ?