Milf's Plaza Türkçe - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Final Renpy Android Türkçe Milf's Plaza Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
Final
Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
24₺
mlfplzas.jpg

GENEL BAKIŞ

Milf's Plaza, büyük bir şehirden gelen genç bir maceracının doğrusal olmayan hikayesini anlatan NSFW GAME oyunudur. Hırsla dolu ve heyecan arayışında olan ana karakter, güneşin altında kendine bir yer bulmak için her şeyi göze almaya hazırdır. Ancak hayat giderek daha da karmaşık hale gelir: büyük borçlar, kanunla başı belada ve sevdikleriyle zorlu ilişkiler. “Uçurumun” kenarında, her şeyi düzeltmeye karar verir. Öncelikle, kendini.
Güncellenen Tarih: 26.02.2026
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: Final
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 2.27 GB
Oyun Boyutu APK: 539 MB
Tahmini Oynanış Süresi: 6-10 Saat Arası

Oyun Konuları
2DCG, Male protagonist, Animated, Big ass, Big tits, MILF, Sandbox, Teasing, Voyeurism, blowjob, cunnilingus, vaginal sex, anal sex, titfuck, Mobile game, Netorare (avoidable)

Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra Milf's Plaza oyununu çalıştırın.

İNDİR

WINDOWS

Bu içeriği görebilmek için Beta üyeliğiniz veya Destekçi Plus üyeliğinizin olması gerekir.
-
Bu içeriği görebilmek için Beta üyeliğiniz veya Destekçi Plus üyeliğinizin olması gerekir.

ANDROID
-

GÖRSELLER

01.jpg 04.jpg 14a.jpg 15a.jpgbiblio_13_4.jpg Marina_Shant_Officer_0.jpg milf_ass_2.jpg officer_masha_1.jpg

Son düzenleme:
turgut1406

turgut1406

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Symphony of the Serpent Türkçe Erişimcisi
No Mercy Türkçe
Gunpowder Cocktail Türkçe
lust sezon 4
Glamour Türkçe
Eternum Türkçe
Laura's Lustful Secrets Türkçe
Heart Problems Türkçe
No More Money Türkçe
Kredi
20₺
ana karakter erkek mi kadın mı ?

Ronaxian

Ronaxian

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
5₺
Bu yorumu vakti zamanında oyunun İngilizce sürümü için yapmıştım, buna göre okuyup aklınızdaki soru işaretlerini giderebilirsiniz.

Texic adlı yapımcımızın ilk oyunu. Oyun 2020'den beri geliştiriliyor ve nihayet bitirildi. Öncelikle oyunun klasik bir ev hikâyesini içerdiğini söylemek istiyorum, her ne kadar Renpy gibi gözükse de oyunumuzun dolaşımlı ve görev yapılı bir sistemi var. Oyundaki görevleri yapıyorsunuz ve hikâyeyi de bu şekilde ilerletiyorsunuz, arada sırada bazı seçimler yapıyorsunuz ancak bunların pek de bir önemi olmuyor. Hikâyenin çok basit olduğunu söylemek istiyorum; güya biz cürmü ufak olan bir suçluyuz, çeşitli şeyler satıyoruz, abimizin evinde kalıyoruz. Hikâyenin geri kalanını tahmin etmek çok da zor olmamalı. Bundan dolayı hikâye konusunda bir beklentiniz olmasın, oyun kendini bir şekilde oynattırıyor ancak oyuna başlamak istiyorsanız bunu göze alarak başlayın.

Oyunumuzu diğer yapımlardan farklı kılan şeyse çizimleri ve ambiyansı. Oyunda gördüğüm karakterlerin çizimleri gerçekten çok güzeldi. Oyunda hareketli animasyonlar var ancak bunlar çizgi romanlardaki sahnelere benziyor. Çoğu animasyonun yavan ve yavaş kaldığını söylemek istiyorum, ayrıca bu tip animasyonlar ve görseller bütün oyunculara hitap etmeyebilir. Açıkçası çoğu sahne ortalama da olsa ben oyundaki bazı sahneleri çok beğendim. Göreceğiniz çoğu animasyonlu sahne çizgi romandan çıkmış gibi gözükecek. Kendinizi bir nevi adult çizgi roman okuyor gibi hissedebilirsiniz.

Oyunumuzun arka planında müzik de bulunuyor, ufak tefek şeyleri anlamanız hikâyeyi de rahatça çözmenizi sağlıyor. Evet, elimizde ortalama bir yapım olduğunu söylemek istiyorum, aslında çerez bir oyun demek mümkün, çünkü 4 yıllık geliştirme sürecine rağmen oyunun yaklaşık 5-6 saat sürdüğünü söylemek istiyorum. Ayrıca oyunda gördüğüm son bence daha iyi olabilirdi. Çünkü biraz harem kafasında takılıyoruz. Dediğim gibi oyun kendini bir şekilde oynattırıyor, oynarken ''Aman Tanrım oyuna bak.'' demezsiniz ama bir şekilde size oynarken keyif verebilecek ortalama bir yapım olmuş.

Ben oyunu bitirdikten sonra oyuna birkaç güncelleme ve içerik daha eklendi, buna bağlı olarak oyun süresi muhtemelen biraz daha uzamıştır.

G

Gölge56

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
İlerleyen süreçte vipten çıkartılacak mi kalıcı olarak VIP diyemi geldi

H

haise473

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
bu oyunun devamı mı sanki daha önce de vardı

M

merhaba12

Kredi
0₺
Oyundan sürekli atıyor nedeni ve çözümü nedir

Johnny Bravo

Johnny Bravo

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Bu oyunda Türkçe dil desteği var diye biliyorum.

Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
24₺
Bu oyunda Türkçe dil desteği var diye biliyorum.
Paylaşılan oyunların bazılarında Türkçe dil desteği oluyor. Fakat çoğu ya yarım bırakılmış yani üzerinde durulmamış ya da çeviri kalitesi kötü oluyor. Biz olup olmamasına bakmadan, kendi programımız ve kendi yollarımız ile tüm oyunları baştan Türkçeye çeviriyoruz. Yani olup olmaması bizi ilgilendirmiyor.

xoxoxoxoxxxoo

xoxoxoxoxxxoo

Kredi
0₺
tahmini ne zaman ücretsiz olarak açılır? ona göre vip olacağım

Chianti

Chianti

My Cute Roommate 2 Türkçe Erişimi
No More Money Türkçe
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
193₺
kasa nerde arkadaslar bulamadım bulan varmı resımlerın arkasını da denedım ama yok

Üst Alt