Son Konular
Logomuzun bulunduğu ekrandayken oyun dosyaları uygulama tarafından işlenmekte, cihazdan cihaza değişmekle birlikte belli bir süre alabiliyor. Beklemeniz gerek.Oyuna girdikten sonra şifremi yazıp giriyorum ve adult oyun çeviri ve kadının olduğu yerde takılı kalıyor bunun nedeni nedir acaba
Bu internet bağlantısıyla alakalı bir durum, sunucuya bağlanıp üyelik bilgilerini teyit edemediği için girilmiyordur oyuna. VPN kullanmak veya açıksa 'Güvenli İnternet' filtresini kapatmak çözüm olabilir.Oyun giriş ekranına hesap şifre yazıyorum fakat giriş yap butonu çalışmıyor
Oyunu geliştiren ekip final vermesine rağmen oyunu tamamen sonlandıran karakter sonlarını bitirip yayınlamadığı için yaşanıyor bu durum maalesef, bizim yapabileceğimiz çok da bir şey yok.Oyunda eskiden sanki linda caroline ve sarayı fulleyince ekstra bir yol çıkıyordu o şimdi mobilde gözükmüyor ve aoc menü de açılmıyor bunun daha düzgün bir yolu var mı acaba? hızlı menüde arıza veriyor ne kadar eklesem bile ve şuan sadece 2 karakter kaldı ikisi de 1000 dolar istiyor
Giriş sisteminde yaşadığınız problem muhtemelen internet bağlantınız veya üyelik bilgilerinizde Türkçe karakter olmasından kaynaklıdır. İkinci durumda herhangi bir problem yok, logomuzun olduğu ekranda oyun dosyaları işlenmekte. Oyun boyutuna ve cihazınıza göre beklemeniz gereken süre değişkenlik gösteriyor.bu siteden ne zaman bir oyun indirsem ya kullanıcı adı kabul etmiyor ya şifre hepsini hallettik şimdi de oyun içi oyuna giriş yaptığımız da elinde sigara tutan abla ekrana yapıştı gitmiyo
İkisi de aynı oyun, içerik anlamında hiçbir farkı yok. Finalini Steam'e çıkarmak için yayınlanan bir versiyon, tek farkı oyunun içinde seni Steam üzerinden almaya yönlendiren bağlantılar, 'pop-up'lar olması.sürüm olarak burada 1.0d diğer sitelerde 1.0e var son sürüm hangisi kennyR
Anladım teşekkür ederimİkisi de aynı oyun, içerik anlamında hiçbir farkı yok. Finalini Steam'e çıkarmak için yayınlanan bir versiyon, tek farkı oyunun içinde seni Steam üzerinden almaya yönlendiren bağlantılar, 'pop-up'lar olması.![]()
Kullanıcı adın ve şifrendeki Türkçe karakterleri oyunlara giriş yaparken İngilizce varyantlarıyla değiştirmen gerek. Örneğin kullanıcı adındaki 'ü' harfi Türkçe karakter, 'u' ile değiştirmen gerek oyunlara giriş yaparken.Sadece bendemi oluyor bilmem ama oyunun girişinde kullanıcı adımı ve şifremi giriyorum hatalı giriş diyor
Çok teşekkür ederim beyefendiKullanıcı adın ve şifrendeki Türkçe karakterleri oyunlara giriş yaparken İngilizce varyantlarıyla değiştirmen gerek. Örneğin kullanıcı adındaki 'ü' harfi Türkçe karakter, 'u' ile değiştirmen gerek oyunlara giriş yaparken.
Önce Liza'nın garajında temizlik malzemeleri var onu alacaksın, hikayenin devamında, belirtilen saatte (sabah veya öğleden sonra)Lizanın havuzunu temizleyemiyorum nasıl yapacağımı söyleyebilecek var mı? Kirli yerlere tıklıyorum birşey göstermiyor. Sağ altta mause simgesi var ona basıyorum yine birşey olmuyor. Ama telefondan oynuyorum