kennyR
Moderatör
Destekçi paketi hariç alacağın hiçbir erişimle giriş yapamazsın oyuna şu anda.selam erişim almak istiyorum, yarın çıksada sorun değil, yada hesaba tanımlarmısın veya bir başka paket ile girebilme şansım olurmu?
Son Konular
Destekçi paketi hariç alacağın hiçbir erişimle giriş yapamazsın oyuna şu anda.selam erişim almak istiyorum, yarın çıksada sorun değil, yada hesaba tanımlarmısın veya bir başka paket ile girebilme şansım olurmu?
Öncelikle betaya giren her oyunun indirme bağlantıları gizlenmiyor, elle gizlenmesi gerekiyor. Bu oyun özelinde unutulmuş olabilir, bu erişiminiz olduğu anlamına gelmiyor maalesef, oyun hala betada ancak yakın zamanda betadan çıkacağı için yeni alacak kişileri mağdur etmemek adına herkese açılmasına kısa bir süre kala beta erişimleri mağazadan kaldırılıyor.my cute rommate2 indirdim ama hala erisiminiz yok deniliyor sebebi nedir....boyle hatayı neden alıyorum erişim olmasa indiremem zaten oyunu...mağazaya gırdıgımdede bu oyun orda yok ama hala erişimim yok deniliyor.
Sürekli oyunda atma yapıyor sebebi ne olabilir
Bu sorun düzeltildi oyunu silip tekrar indirmeniz gerekiyor.oyunda biraz ilerleyince siyah ekran alıyorum karıncalar film çeviriyor dostum
acele etmene gerek yok 2 3 gün görev yapma akşam yayın açma filan var ordan 3 günde kasıyosun makina parasınıYa Para nasıl kasıyoruz bu oyunda takıldım kaldım fotoraf makinesi alamadım ne yapsam olmuyor krem sürdüm falan tarif ederseniz sevirinim arkadaşlar
Oyunu ne zaman indirmiştin, bir hatadan dolayı oyun güncellendiği için önceki versiyona giremiyor olabilirsin.Oyunu satın almışım diye gözüküyor ama erişimim yok ne yapıcam?
Oyunu bundan önceki güncellemede indirmiştim bitirmiştim sonrasında bi daha güncelleme aldığını görünce yine yükledim mağazadan da satın aldığımı gösteriyor ama yine de erişim yoktur diyip sayfaya atıyor beniOyunu ne zaman indirmiştin, bir hatadan dolayı oyun güncellendiği için önceki versiyona giremiyor olabilirsin.
Panelden baktığımızda sizin My cute Rommate2 aldığınız gözükmüyor bundan erişimde sıkınıt yaşıyorsunuz. Yanlış oyun almış olabilirsiniz.Oyunu bundan önceki güncellemede indirmiştim bitirmiştim sonrasında bi daha güncelleme aldığını görünce yine yükledim mağazadan da satın aldığımı gösteriyor ama yine de erişim yoktur diyip sayfaya atıyor beni
Dostum satın alınan aboneliklerimde en başında bu oyun var sayfadan kaynaklı ss te alamıyorum kanıt gösteremiyorumPanelden baktığımızda sizin My cute Rommate2 aldığınız gözükmüyor bundan erişimde sıkınıt yaşıyorsunuz. Yanlış oyun almış olabilirsiniz.
İsterseniz destek talebinde bulunun bende almış olarak gözükmüyorsunuz.Dostum satın alınan aboneliklerimde en başında bu oyun var sayfadan kaynaklı ss te alamıyorum kanıt gösteremiyorum
Bug da falan mı kaldım anlamıyorum