Son Konular
Düzeltilmiş olması gerek, tekrar indirmeyi dener misiniz?Linkleri düzeltsek acilen..
Çook teşekkürler!!Düzeltilmiş olması gerek, tekrar indirmeyi dener misiniz?
Hangi platformdan oynamaya çalışırken bu uyarıyla karşılaştığını öğrenebilir miyim?Erişim hakkınız bulunmamaktadır diyor.
Reis mağazada bulunan no more money oyun paketini satın alsam son sürüme erişebilir miyim ?Hangi platformdan oynamaya çalışırken bu uyarıyla karşılaştığını öğrenebilir miyim?
Evet. Erişebilirsiniz.Reis mağazada bulunan no more money oyun paketini satın alsam son sürüme erişebilir miyim ?
Durumu iletiyorum yakında düzeltilir.Ekli dosyayı görüntüle 18263hatıralar ya da galeriyi açarken bu hatayı veriyor düzeltme şansınız var mı
bende aynı hatayı alıyorum ve otel bölümünden sonraki yerde konuşma metinleri çıkmıyorEkli dosyayı görüntüle 18263hatıralar ya da galeriyi açarken bu hatayı veriyor düzeltme şansınız var mı
Linkleri yeniledim, düzelmiş olmalı. Tekrar indirmen gerekli.bende aynı hatayı alıyorum ve otel bölümünden sonraki yerde konuşma metinleri çıkmıyor
Oyunda her seçimde hata çıkıyor ve seçim yapılmıyor bu yüzden de oynanmıyor ilgilenir misinizLinkleri yeniledim, düzelmiş olmalı. Tekrar indirmen gerekli.
nasıl bir hatayla karşılaşıyorsunuz lütfen ekran görüntüsü atarak gösterir misiniz?Oyunda her seçimde hata çıkıyor ve seçim yapılmıyor bu yüzden de oynanmıyor ilgilenir misiniz
Not aldım, en kısa zamanda ilgilenip dönüş yaparız.buyrun bu çıkıyor ve hiçbir seçim ekranı gelmiyor yok sayınca kafasına göre ilerliyorEkli dosyayı görüntüle 18366Ekli dosyayı görüntüle 18367
Sorunun olduğu yerden bana kayıt dosyası atar mısın özel mesajla? Çok eski bir kayıt dosyası mı kullandın baştan mı başladın oynarken?buyrun bu çıkıyor ve hiçbir seçim ekranı gelmiyor yok sayınca kafasına göre ilerliyor