Pale Carnations Türkçe - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Pale Carnations Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
Bölüm 4 Güncelleme 7
D

Dalaylama16

Symphony of the Serpent Türkçe Erişimcisi
Kredi
20₺
Launch error alıyorum dosyayı rar dan çıkardıktan sonra. Nasıl türkçe oynayabilirim

Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
24₺
Dalaylama16 Oyunu yanlış yerden açıyorsun, oyunu rardan çıkarır çıkarmaz karşına .exe gelecek. Onla oyunu çalıştırman lazım.

D

Dalaylama16

Kredi
20₺
Oyun dosyalarının olduğu klasöre girmiyorum hocam. bir klasör birde exe dosyası varken açıyorum Launcher files not found diyor

Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
24₺
Eğer yine olmazsa, virüs programını kapatıp tekrar rardan masaüstüne atarak dene

D

Dalaylama16

Kredi
20₺
Eyvallah hocam oldu sağolasın.

R

Redhorses9999

Kredi
20₺
İndirdiğiniz klasörün içinde 'Kurulum' adında bir metin belgesi olmalı, harfiyen uymanız gerek bütün talimatlara.
Tamam kurdım saolun bir soru daha olacak söyle galery kısmında savede ilerlediğim halde kilitli açıldı diyor ama bu nasıl çözülür

Üst Alt