Resident Evil 9 Requiem Türkçe Yama (Ücretsiz) - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Resident Evil 9 Requiem Türkçe Yama (Ücretsiz)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
24₺
1.jpeg

Ekibimiz tarafından Gemini 3.1 Pro ile neredeyse el çevirisi kalitesinde hazırlanan ilk büyük oyun çevirimize hazır olun.

Oyunun Türkçe yaması tarafımızca test edilmiştir, yine de bir hatayla karşılaşırsanız anında bize bildirin. Eğer bir sorun yaşanırsa anında çözüp çeviriyi güncelleyeceğiz.

Kurulumu gayet basittir, indirdiğiniz .exe ile kurulumu kolayca yapabilirsiniz.

Türkçe Yama İndirme Linkleri

CLOUD - PIXELDRAIN

Resident Evil Requiem Biohazard Requiem Screenshot 2026.02.27 - 22.39.47.98.png Resident Evil Requiem Biohazard Requiem Screenshot 2026.02.27 - 22.40.38.88.png Resident Evil Requiem Biohazard Requiem Screenshot 2026.02.27 - 22.36.38.99.png Resident Evil Requiem Biohazard Requiem Screenshot 2026.02.27 - 22.32.47.89.png Resident Evil Requiem Biohazard Requiem Screenshot 2026.02.27 - 22.37.06.38.png Resident Evil Requiem Biohazard Requiem Screenshot 2026.02.27 - 22.34.40.49.png Resident Evil Requiem Biohazard Requiem Screenshot 2026.02.27 - 22.34.46.43.png Resident Evil Requiem Biohazard Requiem Screenshot 2026.02.27 - 22.46.47.70.png

Son düzenleme:
D

dominatrikss

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
village i oynadıktan sonra bu yeni sürümü indireceğim. sağolasın admin

E

Esking

Kredi
0₺
Oyun Denuvo korumalı olduğu için uzun bir sürede kırılmayacak. Oynamak istiyorsan satın almalısın
iyi demedin kötü oldu bekliycez artık 52 dolar yazıyor zaten steamde Adult oyun çeviri sağolsun gerekli oyunumuz karşılıyor :D

Kekwox

Kekwox

That New Teacher Türkçe
Pale Carnations Türkçe Beta
Kredi
130₺
Ben bu Resident Evil evrenini hiç bilmiyorum. Hikayeyi anlamak için 1. oyundan mı başlamak lazım, yoksa bu oyunu alsam oynasam işimi görür mü ?

R

reis42

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ben bu Resident Evil evrenini hiç bilmiyorum. Hikayeyi anlamak için 1. oyundan mı başlamak lazım, yoksa bu oyunu alsam oynasam işimi görür mü ?
Hocam selamlar sana kısaca açıklamak isterim, oyunda yani RE9'da iki tane ana karakterimiz var, Birisi Leon S. Kennedy diğeri ise Grace Ashcroft. Karakterlerin hikayesini anlaman için kesinlikle re2 remake oynaman yeterli (oyun iki akaşamalı ilk önce Leon ile sonra Claire ile bitir) ha biraz daha tanıyayım diyorsan re4 remake oynayabilirsin ama 4. oyunun şu an ki oyun ile bir alakası yok sadece Leon'u biraz daha tanıyorsun orada başka Leon varmı diyeceksin elbet var 6. oyunda ama onun bir remake'i yok ama oyun öyle de eski sayılmaz bakabilirsin ona da... Diğer karakterimiz olan Grace Ashcroft ile ilk defa tanışıyoruz sadece annesinin bulunduğu bir oyun var o da çoook eski hikayesini dinlersen anlarsın merak etme. 9. oyunu anlaman için bu dediklerimi yapman yeterli ama sen diyorsan ben komple RE evrenini baştan sona bitireyim bazı oyunlarının remake'i yok eski kaçabilir, YT'den hikayelerini dinlemeni öneririm.

Kekwox

Kekwox

That New Teacher Türkçe
Pale Carnations Türkçe Beta
Kredi
130₺
Hocam selamlar sana kısaca açıklamak isterim, oyunda yani RE9'da iki tane ana karakterimiz var, Birisi Leon S. Kennedy diğeri ise Grace Ashcroft. Karakterlerin hikayesini anlaman için kesinlikle re2 remake oynaman yeterli (oyun iki akaşamalı ilk önce Leon ile sonra Claire ile bitir) ha biraz daha tanıyayım diyorsan re4 remake oynayabilirsin ama 4. oyunun şu an ki oyun ile bir alakası yok sadece Leon'u biraz daha tanıyorsun orada başka Leon varmı diyeceksin elbet var 6. oyunda ama onun bir remake'i yok ama oyun öyle de eski sayılmaz bakabilirsin ona da... Diğer karakterimiz olan Grace Ashcroft ile ilk defa tanışıyoruz sadece annesinin bulunduğu bir oyun var o da çoook eski hikayesini dinlersen anlarsın merak etme. 9. oyunu anlaman için bu dediklerimi yapman yeterli ama sen diyorsan ben komple RE evrenini baştan sona bitireyim bazı oyunlarının remake'i yok eski kaçabilir, YT'den hikayelerini dinlemeni öneririm.
Anladım. Desteğin ve tavsiyen için müteşekkirim.

Üst Alt