H
hikayeokur001
Kayıtlı Üye
Hocam başka görevleri yaptım sadece o görev kalana kadar devam ettim birkaç hafta ileri aldım oyunu ve sürekli denedim ilerledisorunu çözebildin mi bende de öyle ?
Son Konular
Hocam başka görevleri yaptım sadece o görev kalana kadar devam ettim birkaç hafta ileri aldım oyunu ve sürekli denedim ilerledisorunu çözebildin mi bende de öyle ?
Hikaye diğer karakterlerde ilerleyince o görevde yapılıyorödevin dördüncü kısmını nasıl yapacağız
Kadın karakter Spor salonundayken bakmaya çalış orayaBu spor salonundaki kabinde fayans vardı onu nasıl geçtin
Kadın karakter Spor salonundayken bakmaya çalış oraya
Zengin kadının evine git (adını unuttum) Onun havuzunda büyük şişme yatak var ona tıkla ve sonra kadından ödünç işteŞişme yatak nereden buluyoruz
Şimdi hatırlamıyorum ismini siyahi kız mıydı o herhaldeHangi kadın karakter
en soldaki kabinde duş başlığının altına doğru her kareye tıkla iyiceYok kral çözemedim sen soyunma kabininde ki fayans ı buldun mu
diğer görevlerde ilerle daha sonralarda çıkartıyorsun bir anda olmuyorgücü 2. seviyeye nasıl çıkarıyoruz
Tek o görev var şu an ilerlemedidiğer görevlerde ilerle daha sonralarda çıkartıyorsun bir anda olmuyor
garajdan iki tane daha dambıl alıp odandaki hartele takıyosunTek o görev var şu an ilerlemedi
kanka sol alt taraflarda mouse üstüne getirince parlıyor duvardaki heryere tıkla bulursunBu spor salonundaki kabinde fayans vardı onu nasıl geçtin
Yalnızca indirme bağlantıları oyunun konusunda verilmemişse ekstra beta erişimi gerektiriyor, bu oyuna 'Destekçi VIP' paketiyle erişebilirsin.destekci vip olanlar oynuya biliyormu