Son Konular
Victoria'nın mekandan çıkıp, eve dönünce sandiviç yaptığımız yerde sürekli oyundan atıyor geçmenin bir yolu var mı? EP 6 olması lazım bölümün
Düzeltilecek.Ben de de aynı sandiviç sahnesinde oyundan atıyor lütfen yardımcı olur musunuz?
Oyunun ilk birkaç bölümü yeniden yapılmışken sonraki bölümleri daha eski, ondan kaynaklı olabilir. Kaçıncı bölümde sıkıntı yaşanıyor?Oyun patlıyor belli bir yerden sonra
Durumdan haberdarız en yakın vakitte düzeltilecektir.Victoria'nın mekandan çıkıp, eve dönünce sandiviç yaptığımız yerde sürekli oyundan atıyor hocam burayı geçemiyoruz hata veriyor oyundan atıyor kennyR
Düzeltildi mi atma sorunuBu oyun çok büyük. Aklınız varsa oynayın huzura erin
Discord sunucusu üzerinden düzeltilecek diye bir cevap verildi mi, hatırlamıyorum ancak beta sürecindeyken bildirilmesi gerekiyor bu tarz hataların. Betadayken bildirilmez ve herkesin erişimine açılırsa maalesef her ne kadar oyunu kıran bir hata da olsa düzeltilmesi pek mümkün değil. Şu anda halihazırda betada olan oyunlar ana odağımız olduğu için betadan çıkmış bir oyuna yeni güncelleme getirilmedikçe geri dönülmesi pek olası değil.Oyundaki atma sorunu halen daha düzeltilmedi haberiniz olsun discorda da bildirdim bayadir bekliyom yani güneş kremi sahnesinden sonra atiyor haberiniz olsun
Discord sunucusu üzerinden düzeltilecek diye bir cevap verildi mi, hatırlamıyorum ancak beta sürecindeyken bildirilmesi gerekiyor bu tarz hataların. Betadayken bildirilmez ve herkesin erişimine açılırsa maalesef her ne kadar oyunu kıran bir hata da olsa düzeltilmesi pek mümkün değil. Şu anda halihazırda betada olan oyunlar ana odağımız olduğu için betadan çıkmış bir oyuna yeni güncelleme getirilmedikçe geri dönülmesi pek olası değil.
Haklısınız yoğunsunuz ama life santa country ve shut up dance oyunlarinda atma olduğunu söyledim discorda ordaki yardimci olan arkadaşlar bildirdim düzeltilecek dedi. Birde oyunlara ne zaman güncelleme geleceği belli değil öyle mi kalacak yaniDiscord sunucusu üzerinden düzeltilecek diye bir cevap verildi mi, hatırlamıyorum ancak beta sürecindeyken bildirilmesi gerekiyor bu tarz hataların. Betadayken bildirilmez ve herkesin erişimine açılırsa maalesef her ne kadar oyunu kıran bir hata da olsa düzeltilmesi pek mümkün değil. Şu anda halihazırda betada olan oyunlar ana odağımız olduğu için betadan çıkmış bir oyuna yeni güncelleme getirilmedikçe geri dönülmesi pek olası değil.
Eğer düzeltilecek dersem teknik olarak yanlış bir şey söylemiş sayılmam, dediğim gibi güncelleme aldığında düzeltilmiş olur ancak şu an bildirsem de hem yeni çıkartılacak hem de şu an betada olan oyunlara öncelik verildiği için kısa sürede düzeltilmesi pek mümkün değil.Haklısınız yoğunsunuz ama life santa country ve shut up dance oyunlarinda atma olduğunu söyledim discorda ordaki yardimci olan arkadaşlar bildirdim düzeltilecek dedi. Birde oyunlara ne zaman güncelleme geleceği belli değil öyle mi kalacak yani
Yeni Sürüm mevcut değil.Yeni sürüm mevcut ne zaman gelir betaya?