Simulation 69 Türkçe - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Simulation 69 Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
Bölüm 7
Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
24₺
Simulationtr.jpg

GENEL BAKIŞ

Trajik bir geçmişten kurtulmaya çalışan 3 güzel kadınla birlikte normal bir hayat sürüyordun. Sonra baş ağrıları başladı, her biri bir öncekinden daha şiddetli ve hafızanı karıştırıyordu. Bir şeyler ters gidiyordu, çok ters. Garip tuhaflıklar rastgele anlarda her yerde ortaya çıkıyordu. Sanki arızalı bir bilgisayarda yaşıyormuşsun gibi...
Güncellenen Tarih: 22.01.2026
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: Bölüm 7
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 4.29 GB
Oyun Boyutu APK: 965 MB
Tahmini Oynanış Süresi: 2 - 4 Saat Arası

Oyun Konuları
3dcg, Male protagonist, Big ass, Big tits, BDSM, Animated, Groping, Milf, Humor, Adventure, Masturbation, Face-Sitting, Spanking, School Setting, Oral Sex, Fingering, POV, Teasing, Romance, Vaginal Sex, Stripping, Lesbian, Interracial
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra Simulation69 Türkçe oyununu çalıştırın.
Kimler için önerilir?
Simulation 69, geliştirici HotVenusStudios tarafından hazırlanan, bilim kurgu ve sanal gerçeklik (VR) temalarını yetişkin görsel roman formatıyla birleştiren, mizahi ve fantezi odaklı bir 3D oyundur.

Oyun, adından da anlaşılacağı üzere, ana karakterin "Sanal" bir dünyada (veya bir simülasyon cihazı aracılığıyla) normalde yaşayamayacağı fantezileri gerçekleştirmesini konu alır.

1. Oyunun Yapısı ve Görsellik​

HotVenusStudios, bu oyunda "Gerçeklik vs. Simülasyon" kontrastını görsel olarak işlemeye çalışır.
  • Görsel Kalite (3D Renders): Oyun, 3 boyutlu modellemelerle (3DCG) hazırlanmıştır. Karakter tasarımları genellikle abartılı ve dikkat çekicidir. Oyunun atmosferi, kullandığınız simülasyonun türüne veya senaryosuna göre değişebilir.
  • Simülasyon Mekaniği: Klasik bir görsel romandan farklı olarak; ana karakterin bir "Simülasyon" cihazına veya programına erişimi vardır. Bu cihaz, oyuncuya farklı senaryoları seçme ve "gerçek hayatta yapamadıklarını sanal ortamda deneme" özgürlüğü sunar.
  • Oynanış: Hikaye okumanın yanı sıra, simülasyon içindeki seçimlerinizle olayların gidişatını belirlersiniz.

2. Konu ve Öne Çıkan Temalar​

Hikaye, "Normal bir hayat isteyen... ama normalde eğlence bulamayan" bir ana karakterin etrafında şekillenir. Karakterimiz, sıradan hayatın sıkıcılığından kaçmak için teknolojiyi kullanır.

Öne çıkan içerik başlıkları şunlardır:
  • Sanal Gerçeklik ve Fantezi: Oyunun ana motoru, "Simülasyon" kavramıdır. Ana karakter, bu teknoloji sayesinde tanıdığı insanlarla (ev arkadaşları, komşular veya çevresindeki kadınlar) normalde mümkün olmayan senaryoları yaşar.
  • Komedi ve Absürtlük: Oyun çok ciddi bir bilim kurgu draması değildir. "Simülasyonda her şey mümkündür" mantığıyla, zaman zaman komik ve absürt durumlar yaşanır.
  • Kontrol ve Özgürlük: Oyuncu, simülasyonun kurallarını belirleyen kişi olduğu için ilişkilerde kontrolü elinde tutan taraftır.

3. Kimlere Hitap Eder?​

Bu oyun, özellikle şu tarzı seven oyuncu kitlesi için tasarlanmıştır:
  • Bilim Kurgu / VR Teması Sevenler: "Keşke bir cihaz takıp istediğim hayatı yaşasam" fantezisini seven, Black Mirror'ın çok daha hafif ve yetişkin versiyonunu arayanlar.
  • Sonuçsuz Eğlence Arayanlar: Gerçek hayatın dramasıyla uğraşmak yerine; "Sanal dünyada ne yaparsam yapayım yanıma kar kalır" rahatlığını seven oyuncular.
Özetle: Simulation 69 [HotVenusStudios]; sıkıcı gerçeklikten kaçıp, teknolojinin yardımıyla kendi kurallarını koyduğu sanal bir cennet yaratan bir gencin; komik, erotik ve fantezi dolu maceralarını konu alan bir oyundur.
İNDİR

WINDOWS
PIXELDRAIN - CLOUD

ANDROID
PIXELDRAIN - CLOUD

GÖRSELLER

bethintro11.jpg cs_5_1.jpg ep06_pool_003.jpg ep06_pool_007.jpgep6_ftl_005.jpg finally_024.jpg fore_play_124.jpg fore_play_140.jpg

Son düzenleme:
T

tolgakim

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
0₺
Mackenzie oyunu açtığımızda hesap giriş bölümünde hata veriyor internet erişimin yok diyor, ama var

Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
24₺
PC BENİMDE AYNI sorun var
pc ve sanırım sizin tüm oyunlarınızda yaşıyorum bu durumu. kullanıcı adı şifre girdikten sonra internet bağlantınız yok diyor.
Oyunu test ettirdim ve kendim de ettim, herhangi bir sorun yok. Oyuna girerken VPN kapatmalısınız. Ayrıca güvenli internet de kullanabiliyor olabilirsiniz ki bu yüksek ihtimal, mobil verinizle giriş yapmayı deneyin ya da güvenli interneti kapatın.

M

mert55cn

Kredi
80₺
bendede aynı sorun var, aldığım paketteki 3 oyun içinde aynısını yapıyor.
ve güvenli internetim kapalı. daha önceki oyunlarda bunu yapmıyordu
While running game code:
urllib.error.HTTPError: HTTP Error 403: Forbidden

During handling of the above exception, another exception occurred:

ssl.SSLCertVerificationError: [SSL: CERTIFICATE_VERIFY_FAILED] certificate verify failed: unable to get local issuer certificate (_ssl.c:1000)

urllib.error.URLError: <urlopen error [SSL: CERTIFICATE_VERIFY_FAILED] certificate verify failed: unable to get local issuer certificate (_ssl.c:1000)>

Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
24₺
bendede aynı sorun var, aldığım paketteki 3 oyun içinde aynısını yapıyor.
ve güvenli internetim kapalı. daha önceki oyunlarda bunu yapmıyordu
While running game code:
urllib.error.HTTPError: HTTP Error 403: Forbidden

ssl.SSLCertVerificationError: [SSL: CERTIFICATE_VERIFY_FAILED] certificate verify failed: unable to get local issuer certificate (_ssl.c:1000)

urllib.error.URLError: <urlopen error [SSL: CERTIFICATE_VERIFY_FAILED] certificate verify failed: unable to get local issuer certificate (_ssl.c:1000)>
Virüs programı kullanıyorsanız, tamamen kapatıp öyle deneyin. Ayrıca bilgisayar saatinizin de güncel olduğundan emin olun. Gün içerisinde kontrol edeceğim sorunu.

M

mert55cn

Kredi
80₺
Virüs programı kullanıyorsanız, tamamen kapatıp öyle deneyin. Ayrıca bilgisayar saatinizin de güncel olduğundan emin olun. Gün içerisinde kontrol edeceğim sorunu.
az önce denedim, virüs programım yoktu, gerçek zamanlı korumayı devre dışı bıraktım ardından windows defender'ı kapattım ve ağ ayarlarından ipv4 ve v6'ları bile sildim ama aynı hatayı verdi.
Tamamdır🙏 sorun yok, beklemedeyim

boko

boko

Sex Bot 2 Türkçe
HornyCraft Türkçe
That New Teacher Türkçe
Symphony of the Serpent Türkçe Erişimcisi
Pale Carnations Türkçe Beta
My Cute Roommate 2 Türkçe Erişimi
Sex Note Türkçe
Gunpowder Cocktail Türkçe
Eternum Türkçe
Divine Heel Türkçe
No More Money Türkçe
Moonripple Lake Türkçe
Mad Adventure Türkçe
Kredi
80₺
Oyunun animasyon sahnelerinde gri gri mozaiklenme var sadece karakterin suratı gözüküyor gerisi yok

Caspainx

Caspainx

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
3₺
Ellerinize sağlık dostum oyun efsane 😍😄

boko

boko

Sex Bot 2 Türkçe
HornyCraft Türkçe
That New Teacher Türkçe
Symphony of the Serpent Türkçe Erişimcisi
Pale Carnations Türkçe Beta
My Cute Roommate 2 Türkçe Erişimi
Sex Note Türkçe
Gunpowder Cocktail Türkçe
Eternum Türkçe
Divine Heel Türkçe
No More Money Türkçe
Moonripple Lake Türkçe
Mad Adventure Türkçe
Kredi
80₺
1000031653.jpg
Oyunun animasyon sahnelerinde gri gri mozaiklenme var sadece karakterin suratı gözüküyor gerisi yok
Yani şöyle oluyor örnekle gösterirsem oyunla mı ilgili yoksa hata mı anlamadım

Üst Alt