Son Konular
Yaw arkadaş 1 sene oldu hala güncelleme bekliyoruz bi oyun bu kadar talep görmemiştir yapın artık güncellemeyi vallahi ya
Mümkün olan en kısa sürede güncellenecek ancak oyuna ait kodlamadan ötürü yerelleştirme yapıldığında hatalarla karşılaşılıyor, güncellenmesinin önündeki en büyük engel teknik tarafı diyebilirim.lütfen artık bu oyunu güncelleyebilir misiniz artık nerdeyse yıl oldu güncellemeyeli
Oyuna giriyorum, Başladıktan 1,2 saniye sonra atıyor hep oluyo @Phoenix
Windows mu yoksa Android mi, hangi platformu kullanıyorsun? Android tarafında 'Oppo' markasını kullananlar yaşıyorlar genelde benzer problemleri.Oyuna giriyorum, Başladıktan 1,2 saniye sonra atıyor hep oluyor
Oyun final verdi hala güncelleme yok inşallah getirirleryakında güncelleme gelir mi
Fotoğraf da gözüktüğü gibi oyunda akşamları kamp ateşi var öğlen sabah da yok ama PC de var bu yüzden yengeç pişmiyor yoksa başka bir yolumu var ya bu bölümü geçiren save dosyası atın yada sorunu düzeltin
Daha önce de belirttiğimiz gibi, oyunu kıran bir hata bu ve güncelleme getirilmediği sürece çözülmeyecek.Yengeç pişirme kısmında takıldım. Ya mantar bulamadığımdan dolayı, ya da üstteki arkadaşın dediği gibi kamp ateşi görünmediğinden. Acaba PC'ye indirip görevi tamamladıktan sonra save'i telefona taşımak işe yarar mı?
Discord da Öztaç doyr bir tane hesap 90 nı tamamlanmış bir zip dosyası var ona indir at data fileseYengeç pişirme kısmında takıldım. Ya mantar bulamadığımdan dolayı, ya da üstteki arkadaşın dediği gibi kamp ateşi görünmediğinden. Acaba PC'ye indirip görevi tamamladıktan sonra save'i telefona taşımak işe yarar mı?
Oyunu kıran bir hata ve yeni güncelleme gelmeden düzelmeyecek, Discord sunucumuzdan kayıt dosyası alıp devam etmek tek çare olabilir.Ya anasını satayım apk halini indirdim cloud tan oyun ilerlemiyo. Kafayı yedim saatlerce. Meğersem oyun hatalı ateş gözükmüyordüzeltebilir mısınız lütfen baştan başlamak istemiyorum ya..
Discord sunucumuzda #kayıt-dosyalarınız kanalında save dosyası mevcutSave dosyası varmı