Son Konular
20 gün olmuş abi param boşa gitti awBu hata yazılımcımıza yollandı birkaç güne düzeltilir.
Oyunu kıran, çökerten hatalar söz konusu olduğu zaman beta süreci uzatılıyor. Herhangi bir mağduriyet yaşamayacaksınız ancak beta süreçlerinin doğası gereği yayınladığımız oyunlarda hatalar, sorunlar çıkabiliyor.20 gün olmuş abi param boşa gitti aw
Ne zaman halledilir abi bu tam tarihi varmıOyunu kıran, çökerten hatalar söz konusu olduğu zaman beta süreci uzatılıyor. Herhangi bir mağduriyet yaşamayacaksınız ancak beta süreçlerinin doğası gereği yayınladığımız oyunlarda hatalar, sorunlar çıkabiliyor.
Bir önceki sayfada yöneticimiz son durumu yazmıştı, üstüne benim ekleyebileceğim bir bilgi yok.Ne zaman halledilir abi bu tam tarihi varmı
Teşekkürler emeğiniz içinROKETATA R1Z3L1 rufles Sametakin0 Oyun güncellendi.
Evet.Hata düzeltildi mi şimdi?
Görev ekranında ne yapmanız gerektiği yazıyordur muhtemelen.robin şampanya görevinde kaldım hikaye ilerlemiyor
Kaptanla konuş rachelin külotunu çaldırcak sana onu çal kaptana ver şarap için izin vericek kızdan şarabı al robine götürrobin şampanya görevinde kaldım hikaye ilerlemiyor
Nerden alıyorsunuz bu haberleri bilmiyorum ama yapımcının bile böyle bir mesajı yok.0.17 versiyon resmi olarak çıkmış lütfen en kısa zamanda burada da bekliyoruz.
Hayatımda oynadığım en sürükleyici adult oyun bu. NOKTA
Sorunu çözebildin mi ben de aynı yerde takıldım kamp ateşinden balık türünü değiştiremiyorumbu altın balığı nasıl pişiriyoruz