Summer Crush - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Summer Crush

• Konuyu başlatan TripKolik
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
v0.5.9
TripKolik

TripKolik

Editör
Kredi
0₺
aoc-banner.jpg

GENEL BAKIŞ

Summer Crush, liseden yeni mezun olmuş ve üniversiteye gitmek üzere olan genç bir adamın rolünü üstlendiğiniz yetişkinlere yönelik bir görsel romandır. Son çocukluk yazı geçip gidecekti, ancak rastgele bir partiye gitmeyi kabul ettiniz ve ardından tüm hayatınız kökten değişti. Şimdi ne olduğunu anlamanız ve eğlence, kızlar ve seksle dolu hikayenin düğümünü çözmeniz gerekiyor.

Paylaşılan Tarih: 26.11.2022
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: v0.5.9
Platformlar: Windows
Dil Seçenekleri: İngilizce
Oyun Boyutu PC: 9.51 GB

Oyun Konuları
3dcg, Anal sex, Animated, Big ass, Big tits, Creampie, Footjob, Humour, Oral sex, Male protagonist, Masturbation, Milf, Vaginal sex
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra Summer Crush oyununu çalıştırın.

İNDİRME BUTONLARI

WINDOWS

MEGA - UPLOADHAVEN

GÖRSELLER

aoc-1.jpg aoc-2.jpg aoc-3.jpg aoc-4.jpg

Son düzenleme:
S

Silinen üye 127592

Bu oyunu steamde gördüm. Steam fiyatı almaya değmez bence ama oynayıp bakacağım renderları fena görünmüyor. Belki değer fiyatına.

Bresla19

Bresla19

Güncelleme Abonesi
Kredi
1₺
El degmemıs topraklara TR cevırı şart

A

Arthur234

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Nasıl hızlı indiririm? çok yavaş iniyor.

S

Serknx

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Selam admin oyun Steam de 25 Kasımda bölüm 6 olarak güncelleme aldı ve Türkçe eklendi sizin linklerde ölmüş sanırım güncel sürümü ekleyebilme imkanınız var mı ? Teşekkürler.

A

adultoyuncevir

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Linkler ölmüş, güncelleme geldi diyorlar ekler misiniz?

kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
J

jonathandavid

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Linkler ölmüş yenileyebilir misiniz?

T

tunahan.43

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
oyun steamda türkçe olarak güncel sürümünü bitirdim oyun tamamlanmadı bence gayet güzel bir oyun .aşırı gizli kapaklı işleri var .ingilizce biliyorsanız deneyin yada steamdan tr olarak oynayın pek pahalı değil bu tarz oyunlara göre indirimlerde 2.10 dolara alabilirsiniz. normal fiyatıda 3.25 dolar

Ronaxian

Ronaxian

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
5₺
Wet n' Juicy Games adlı yapımcımızın ikinci oyunu, ilk oyunu Family Crush'a benzer bir kaderi yaşamış. Öncelikle oyun global forumlarda inanılmaz derecede kötü yorumlar almıştı, bundan dolayı bir beklentim olmadan oyunu oynamak istedim. Oyunu oynadıkça hikâyeden keyif almaya başladım, oyun bize her özgürlüğü sunuyordu, istediğimizle takılıyorduk, istediğimizle ilişkinin sonunu getirebiliyorduk, yani oyuncunun yaptığı seçimlerle bir iradesi var gibi görünüyordu, açıkçası bu çok hoşuma gitmişti. Hikâye belki mükemmel değildi ancak ilgi çekici yönleri vardı, özellikle oyunun ortalarında yaratılan merak unsuru beni hikâyenin içinde tutmaya yetmişti.

Oyunu oynadıkça neden bu kadar kötü yorumlar aldığını kendimce anlamlandıramadım, bir irademiz vardı, seçimler oyuna etki ediyordu, hikâye sizi sıkmadan kıvamında ilerliyordu. Tabii oyunun son çeyreğine geldiğinizde işlerin aslında pek de öyle olmadığını anlıyorsunuz, oyunun başından beri her ne kadar özgür de takılsak karakter ilişkileri ilmek ilmek işleniyor, oyun harem kafasına evriliyor ancak oyunun harem şeklinde bitmeyeceğini bariz bir şekilde görüyorsunuz, karakterler bir duvar gibi duygusuz değil, çoğu bizim peşimizden koşuyor ancak gerçekçiler.

Seçimler önemli ancak olması gerektiğinden çok fazla karışıklar, oyunun başındaki en ufak seçim bile saçma sapan bir şeyi etkiliyor, neyin neyi etkilediğini asla çözemiyorsunuz, özellikle bir karakteri her türlü reddetseniz bile bir şekilde oyun başında yaptığınız saçma bir seçimden ötürü saçma sapan sahneler görüyorsunuz. Pek çok oyun oynamışımdır, kolay kolay seçimlere karmaşık demem, bu oyundaki seçimler birbirinden çok alakasız ve karışık, oyunun ortalarında yaptığınız manasız seçimler pek çok gidişat ve sonun kilidini değiştiriyor, bunu tekrar tekrar oynamadığınız sürece de fark edemiyorsunuz. Oyunun sonları gerçekten tam anlamıyla rezalet, hiçbir sonu beğenmedim ve sonları elde etmek için oyunun başında kaçırdığınız bazı anlamsız seçimlere kadar dönmeniz gerekiyor, o zaman oyunun ortalarında ve sonlarında neden seçim yaptık? Oyunda az buçuk hangi seçimlerin önemli olduğunu bilirsiniz, öyle sonlar görüyorsunuz ki benim seçimlerimin ne önemi kaldı ki diye sorguluyorsunuz.

Ayrıca oyun başından beri karaktere aşağılık kompleksi yüklenmiş, biz seçmesek bile bazı karakterlerle takılmak zorunda bırakılıyoruz, ana karakterimiz bundan ötürü suçluluk duyuyor, oyun boyunca herkesi aldatıyorsun, herkesin kalbini kırıyorsun, insanları incitiyorsun gibi cümleler görüyorsunuz. E güzel kardeşim sen bana seçim şansı verdin mi o sahneler için beni suçluyorsun? Yani çok şey yazılabilir ancak oyunun böyle tutarsız yönleri var.

Oyunda kullanılan karakterlerin yarısı hazır olarak alınmış, üzerinde oynamalar yapılmış, özel karakterler de var. Oyun görsel anlamda iyi bir iş çıkarmış, animasyonlarını beğendiğimi de ayrıca söylemem gerekli. Oyunda belki de şikayet etmeyeceğim tek şey görseller ve animasyonlar. Oyun yaklaşık 7-8 saat kadar sürüyor, diğer sonları açmak için uğraşırsanız bu süre bir hayli uzayacaktır.

Artık iyi başlayıp sonradan oyunun içine sıçan yapımcılardan gına gelmeye başladı, sonları biraz daha iyi yapmış olsa belki ortalamanın bir tık üstü bir yapım diyebilirdim, sonların bu kadar kötü ve anlamsız olması, benim için oyunu kötü yapıyor. Bunlar şahsi düşüncelerim ancak sonlar gerçekten daha iyi olmalıydı, sanki mutsuzluğa mahkummuşuz gibi sonlar yapılmış. Oyunun kendine ait Türkçe yaması da bulunuyor, dilerseniz sırf denemek için oynayabilirsiniz, belki gördüğünüz sonlar sizi tatmin eder. O kadar olay yaşıyorsunuz ve hepsi öyle bir yere bağlanıyor ki gülmemek elde değil :D

Oyunumuz güncel değil, umarım en kısa sürede final sürümüne güncellenir.

Üst Alt