T
Tasolaki
Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
çok sinir bozucu bir durum bende aynı şeyi yaşıyorumböyle takılıp kaldı herkes bişeyler yazmış ama 1 tane yetkili ilgilenmemiş
Son Konular
çok sinir bozucu bir durum bende aynı şeyi yaşıyorumböyle takılıp kaldı herkes bişeyler yazmış ama 1 tane yetkili ilgilenmemiş
Bir gelişme var mıdır hata ile ilgili ?Not alıyorum bunu, en kısa zamanda ilgileneceğiz.
Şu an indirme bağlantıları yenilendiği için yeniden indirirseniz muhtemelen bu kısmı oyun dili Türkçeyken de geçebiliyor olmanız lazım ancak geçemezseniz tekrar geri bildirimde bulunun, ilgileniriz.Mümkünse oyunun dilini İngilizceye çevirerek geçmeniz gerekiyor bu kısmı, oyun geliştiricisinin kodlamasından kaynaklı olarak Türkçeye çevirince bu kısmı geçemiyorsunuz.
tamamdır deneceğim kennyR valla herşeyle sen ilgileniyosun her konuda yardımcı oluyosun sana çok teşekkür ederimŞu an indirme bağlantıları yenilendiği için yeniden indirirseniz muhtemelen bu kısmı oyun dili Türkçeyken de geçebiliyor olmanız lazım ancak geçemezseniz tekrar geri bildirimde bulunun, ilgileniriz.
Denedim ve o sorun kalkmış teşekkürler dosttum iyi ki varsınŞu an indirme bağlantıları yenilendiği için yeniden indirirseniz muhtemelen bu kısmı oyun dili Türkçeyken de geçebiliyor olmanız lazım ancak geçemezseniz tekrar geri bildirimde bulunun, ilgileniriz.
0.7 versiyonu yayımlanmış güncellemeyi düşünüyor musunuz ?
Oyunun 0.7 sürümü yok.güncelleme ne zaman gelicek bilgisi olan var mı
Betada olan ancak mağazadan kaldırılan oyunlar kısa zamanda herkesin erişimine açılıyor. Eğer şu an erişmek istiyorsan destekçi paketi alman gerek.Mağazadan paket mi almak gerekiyor giriş yap deyince yönlendiriyor ama paketi yok mağazada