Son Konular
İosdan oynayamazsınız maalesef.İosdan oynayabilirmiyim indiriyorum ama
Acaba ortalama kaç ayda gelir yeni güncelleme sabırsızlıkla bekliyorumKurulumu eksiksiz yaptığınız takdirde bir hatayla karşılaşmazsınız, dilerseniz Discord sunucumuz üzerinden daha hızlı ve detaylı yardım alabilirsiniz.
Oyun, geliştiricisi tarafından yeniden yapıldığı için güncel sürümde çalışmayan, hata veren kısımlar olması oldukça doğal. Yeni güncellemelerle bu durum düzeltilecektir.
Maalesef bu konuda net bir şey söylemem zor, en azından önemli, büyük bir güncelleme gelmedikçe tekrar Türkçe çevirisi güncellenmez diye düşünüyorum.Acaba ortalama kaç ayda gelir yeni güncelleme sabırsızlıkla bekliyorum
Oyunun tamamı remake yapılmadı o yüzden güncelleme yapmaları gereksiz şimdilik.yarın güncelleme gelicek kendi sitesinde öyle yazıyor ama güncelleme yapılırmı buradada
Nasıl bitirdin ya ben görevleri bir türlü gecemedimBeyler bu oyunu geçen yıl falan bitirdim bu yeni güncelleme falan ne iş oynamaya değer mi çok mu şey eklendi en son rus çetesini çökertip bitiyordu oyun
Her güncelleme sonrası belli bir süreliğine oyunlar betaya girer, istisnalar hariç beta süreci biten oyunlar herkesin erişimine açılır.Oyun ücretsizdi neden vip üyeliğe çevrildi geri ücretsiz olucak mı
Eklendi.Android ne zaman gelicek beklemedeyim