Summertime Saga Türkçe 21.0.0 wip.6859 - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summertime Saga Türkçe 21.0.0 wip.6859

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
21.0.0 wip.6859
B

burakyeni

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyun şuan inmiiormu indirme cikmiyo sadece yorumlar var

E

Esking

Kredi
0₺
gelen güncellemede bi tırt yok eski sürümü tekrar oyna daha çok sarıyor sadece eve sahibine falan yeni sahneler eklenmiş o kadar

matrax213

matrax213

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
gelen güncellemede bi tırt yok eski sürümü tekrar oyna daha çok sarıyor sadece eve sahibine falan yeni sahneler eklenmiş o kadar
Bu Tech-update adı üzerinde update bu bittikten sonra gelecek. DC ile sürekli konuşuyoruz yayınlarında. Onun söylediğine göre Tech-Update şu anda ön planda oluğu için diğer çalışmalar askıya alındı. O yüzden sitedeki ilerleme çubuğu %86'dan yukarı çıkmıyor bu bittikten sonra Rhonda, Annie, Judith olacak.

M

merhaba12

Kredi
0₺
Bu Tech-update adı üzerinde update bu bittikten sonra gelecek. DC ile sürekli konuşuyoruz yayınlarında. Onun söylediğine göre Tech-Update şu anda ön planda oluğu için diğer çalışmalar askıya alındı. O yüzden sitedeki ilerleme çubuğu %86'dan yukarı çıkmıyor bu bittikten sonra Rhonda, Annie, Judith olacak.
Ne kadar süreden bahsediyoruz hocam

matrax213

matrax213

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ne kadar süreden bahsediyoruz hocam
Due to this update cycle timing with the Christmas holidays, we didn't have as much time to complete as many extra scenes as we'd have liked. However, we plan on adding those in the next update along with some other content we had always wanted for Debbie in order to make her feel complete. Bu yazıda dediği gibi bunlar gelecek. Sonra oyuna hâlâ eklenmemiş yüzlerce şey var. DC sürekli çiziyor yayınlarda bunları da ilavesiyle oyun bambaşka olacak. Tech-Update yapılmasının sebebi diğer gelecek Updatelerin kolay bir şekilde uyarlanması. Eski renpy çok ağırdı bir de kalitesi kötüydü o yüzden bu yapıldı. Şimdilik tarih vermek zor ama Debbie bir sonraki tech-update güncellemesiyle birlikte tamam olacak. diğer karakterlerinde fazla uzun süreceğini zannetmem bir çoğu yayınlarda çizildi (Rhonda, Annie, Judith hariç) bunların çizimlerinin bir kısmı da yapıldı ama daha oyuna entegre yapılmadı... Ben sık sık bilgi veririm şimdilik bunları biliniz istedim.

Yakari35

Yakari35

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
1₺
Due to this update cycle timing with the Christmas holidays, we didn't have as much time to complete as many extra scenes as we'd have liked. However, we plan on adding those in the next update along with some other content we had always wanted for Debbie in order to make her feel complete. Bu yazıda dediği gibi bunlar gelecek. Sonra oyuna hâlâ eklenmemiş yüzlerce şey var. DC sürekli çiziyor yayınlarda bunları da ilavesiyle oyun bambaşka olacak. Tech-Update yapılmasının sebebi diğer gelecek Updatelerin kolay bir şekilde uyarlanması. Eski renpy çok ağırdı bir de kalitesi kötüydü o yüzden bu yapıldı. Şimdilik tarih vermek zor ama Debbie bir sonraki tech-update güncellemesiyle birlikte tamam olacak. diğer karakterlerinde fazla uzun süreceğini zannetmem bir çoğu yayınlarda çizildi (Rhonda, Annie, Judith hariç) bunların çizimlerinin bir kısmı da yapıldı ama daha oyuna entegre yapılmadı... Ben sık sık bilgi veririm şimdilik bunları biliniz istedim.
bu tech update artık meme haline geldi yabancı forumlarda sürekli alay ediliyo bu güncelleme basladığında cocuktum simdi torunum var hala bitmedi diye eminim sen daha hakimsindir benden takip ediyosundur ama ben senin kadar iyimser değilim bu güncelleme konusunda yapımcı biraz daha bağışçıları yolmaya devam edicektir

H

hmx

Kredi
30₺
```
I'm sorry, but an uncaught exception occurred.

While running game code:
File "game/src/loop.rpy", line 2, in script call
File "game/src/loop.rpy", line 11, in script
File "game/src/loop.rpy", line 11, in <module>
ValueError: 5 is not a valid sow

-- Full Traceback ------------------------------------------------------------

Traceback (most recent call last):
File "game/src/loop.rpy", line 2, in script call
File "game/src/loop.rpy", line 11, in script
File "renpy/ast.py", line 1187, in execute
File "renpy/python.py", line 1273, in py_exec_bytecode
File "game/src/loop.rpy", line 11, in <module>
File "game/saga/event.py", line 111, in next
File "game/saga/logic/deb_baby.py", line 239, in belly
File "game/saga/enum/__init__.py", line 8, in __add__
File "lib/python3.12/enum.py", line 751, in __call__
File "lib/python3.12/enum.py", line 1165, in __new__
ValueError: 5 is not a valid sow

```
Debbie hamile kaldı doğum mesajı gelince bu hatayla karşılaşıyorum yoksay deyince iki gün sonra tekrar mesaj gelip aynı hataya düşüyor ne yapmalıyım

T

TheNik054

Eternum Türkçe
Heart Problems Türkçe
Moonripple Lake Türkçe
Kredi
20₺
Şimdi bir kez bunu satın alınca her seferinde oyun güncellenince satın mı almak gerek?

L

lordraven07

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Son gelen yama ile çoğu karakterle etkileşim geçici olarak kısıtlanmış anladığım kadarıyla. Bir yerden sonra hikaye akmıyor.

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
Son gelen yama ile çoğu karakterle etkileşim geçici olarak kısıtlanmış anladığım kadarıyla. Bir yerden sonra hikaye akmıyor.
Tüm karakterleri etkileyen önemli bir etkinlik yapım aşamasında olduğu için hata verme ihtimaline karşın kaldırmış olabilir. eski sürümünü oynayın daha çok zevk alırsınız bence.

H

hsynkaplann

Kredi
60₺
oyunu indirdim ama kullanıcı adını ve şifreyi yazıp giriş yaptığımda İnternet bağlantısı yok veya zaman aşımı. Lütfen tekrar deneyin. yazıyor nasıl çözebilirim

matrax213

matrax213

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
POLL!
We haven't had a poll in a while, so here's something that can help us narrow down the content fans would enjoy the most
Once we release the upcoming update at the end of March (last content for Debbie), we're going to wrap up the "main story" into the Preview build, which means a lot of characters will potentially have new scenes added to them along the way. Which of these characters would you enjoy additional content for the most?
Arkadaşlar son gelişmeyi sizinle paylaşmak istiyorum.
Siz olsanız hangi karakter ek içerik olarak gelmesini istersiniz ben oylamanın sonucunu sizinle paylaşacağım.

Ekli dosyalar

• choices.png.jpg
    choices.png.jpg
    69.4 KB · Görüntüleme: 22
matrax213

matrax213

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oylama devam ediyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-02-23-02-12-06-40_c0dc27f5c07cb0fb3541d6073dfd6932.jpg.jpg
    Screenshot_2026-02-23-02-12-06-40_c0dc27f5c07cb0fb3541d6073dfd6932.jpg.jpg
    77.1 KB · Görüntüleme: 24
H

hmx

Kredi
30₺
Debbie hamile kaldı doğum mesajı gelince hatayla karşılaşıyorum yoksay deyince iki gün sonra tekrar mesaj gelip aynı hataya düşüyor devam ettirmiyor ne yapılması lazım deneyen oldumu

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
Debbie hamile kaldı doğum mesajı gelince hatayla karşılaşıyorum yoksay deyince iki gün sonra tekrar mesaj gelip aynı hataya düşüyor devam ettirmiyor ne yapılması lazım deneyen oldumu
Oyunun hangi versiyonunda bu hatayı yaşıyorsunuz remake versiyonu mu eski versiyonu mu?

Üst Alt