Phoenix
Moderatör
Editör
Ben size bildiririm.düzeltildiği zaman bildirim gelecek mi nerden takip edeceğiz gelişmeleri
Son Konular
Ben size bildiririm.düzeltildiği zaman bildirim gelecek mi nerden takip edeceğiz gelişmeleri
düzeltildiği zaman bildirim gelecek mi nerden takip edeceğiz gelişmeleri
Merhaba Android de oyun başlarında rahibe nin odasına girdiğimde bu şekilde hata veriyor. Düzeltebilen varmı
hata verdi devamda edemiyorum bi yardım lazım
Ekli dosyayı görüntüle 17914
Düzeltildi. Eğer oyunda takıldığınız bir yer varsa Discord sunucumuzda oyunun Walkthroughtu paylaşıldı.Aynı hata bende de var bir kaç yerde yapıyor
Dİscord sunucusunda save dosyaları mevcut.Beyler eski sürümün Android savesi olan varsa benimle paylaşabilir mi benimkiler silindi
Gifime tıklayınDıscord sunucu güncel davet linki varmı?
Android de ekteki hatayı veriyor.Gifime tıklayın
Çalışıyor bir de vpn ile dene istersenAndroid de ekteki hatayı veriyor.
Android de ekteki hatayı veriyor.Gifime tıklayın
Discord sunucumuza ait güncel davet bağlantısını aşağıya bırakıyorum.Vpn kurulu tıklayınca ekteki gibi bağlantısı geliyor tıklayınca bu davet bağlantısı Geçersiz yada geçerliliğini yitirmiş. Diyor
Vpninizden ötürü öyle diyor. Farklı Vpn ile girmeyi deneyin.Vaktinizi almayım fazla giriş yapılmıyor malesef dediğim uyarıyı veriyor. Sizden rica bana Android bi önceki sürüme ait kayıt dosyasını atma şansınız varmı?
Merhaba,
Android de ekran kayması oldu birden başına gelen varmı?
Geniş ekran veya gergin ekran gibi ekran boyutu ve çözünürlüğünü değiştiren bir ayar açık muhtemelen telefonunda, onu kapatman lazım. Eğer kapattığın halde düzelmiyorsa 'AdultOyunCeviri>symphonyoftheserpent.adultoyunceviri.com>save' dosya yolundaki 'config' dosyasını silip oyundaki bütün ayarlarını sıfırla.Merhaba,
Android de ekran kayması oldu birden başına gelen varmı?
Destek talebi oluşturarak Discord sunucumuzdan oyuna ait rolü alabilirsiniz. Alacağınız rolle birlikte oyuna ait kanala erişim izniniz oluyor, hatayı ekran görüntüsü ve kayıt dosyasıyla birlikte kanala atmanız gerek. Aşağıya destek talebi açabileceğiniz bağlantıyı bıraktım.apex binası görevinde hata veriyor