Taffy Tales Türkçe - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Unity Android Türkçe Taffy Tales Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
Sezon 5
K

KNOCK

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
0₺
Ben anlamadım. Oyunu ingilizce olarak oynamak için indirdim 1-4 sezon normal ama erişim yok vip satın alın diyor. Ücretsiz değil mi bu oyun

A

asdasdasQwe

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
0₺
para nasıl kazanılıyor görevlerden hiç para kazanamadım :)

D

deliyaban18

Demon Deals Türkçe
Kredi
30₺
bu oyun etkinliğin içine dahil edildi mi acaba

T

themehmt

Eternum Türkçe
Symphony of the Serpent Türkçe Erişimcisi
Divine Heel Türkçe
Kredi
251₺
oyuna dün giriş yapabiliyordum bugün yapamıyorum. symphony of the serpent ve bu oyunda aoc giriş ekranında kullanıcı adı veya şifre yanlış yazıyor

kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
oyuna dün giriş yapabiliyordum bugün yapamıyorum. symphony of the serpent ve bu oyunda aoc giriş ekranında kullanıcı adı veya şifre yanlış yazıyor
Öğlen saatlerinde giriş sisteminden kaynaklı geçici bir sorun vardı, şu anda herhangi bir problem olmaması lazım.

T

themehmt

Eternum Türkçe
Symphony of the Serpent Türkçe Erişimcisi
Divine Heel Türkçe
Kredi
251₺
galeri rework kodu nedir

Ahmetc

Ahmetc

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
1₺
5 sezon hiç tatmin edici değil adam gibi sahne bile yoktu ayrıca danny için oyun bulmalıyım belki diyor... odamda bant olduğuna eminim diyor.. ve bir görev daha vardı bu 3 görevi hiç bulamadım açıkçası sezon 5 zaman kaybı olmuş insan sezon ilerledikçe sahne artar diye düşünür ama bu adam sahne filan koymamış iyice çöp olmuş bu oyun

L

Laxer1425

HornyCraft Türkçe
Pale Carnations Türkçe Beta
Moonripple Lake Türkçe
Kredi
40₺
REDUX Galeri kodu nedir?

Q

qazwsx11

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
oyunda geri alma yok mu diyaloğları

Son düzenleme:
E

equ64

Kredi
40₺
Bu rota platform yönergelerine uymak için düzenlenmiştir hatasından dolayı hiç bir şey anlayamıyorum satın almayın oyunu 500 tl çöp oldu tavsiye etmiyorum

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
Bu rota platform yönergelerine uymak için düzenlenmiştir hatasından dolayı hiç bir şey anlayamıyorum satın almayın oyunu 500 tl çöp oldu tavsiye etmiyorum
Sezon 1 Remake (redux) oyununda bütün sahneler ya kapalı ya da platforma uygun olarak hazırlanmıştır uyarısı almamak ve sahneleri görmek için,
  • 1.sayfada linklerdeki "Sezon 1 Remake PATCH" dosyasını indirin .
  • Taffy_Tales_Redux_S1_Patch_v.1.1.53_beta_win.zip isimli bir dosya olacak bunu bir klasörde bırakın.
  • Oyunu açın.
  • Oyunun ana menüsünde "mods" butonu olacak.
  • Buna tıklayıp "Install" düğmesine basın.
  • İndirdiğiniz "Taffy_Tales_Redux_S1_Patch_v.1.1.53_beta_win.zip" dosyasını seçin.
NOT: Zip dosyasını dışarı çıkartmayın. Zip olarak modu içeriye yüklemeniz gerekiyor. İndirdiğiniz zip dosyasına hiçbir müdahalede bulunmayın.
Bu işlemler sonrasında oyunu başlattığınızda tüm sahneler görünecektir.

Ekli dosyayı görüntüle 17395
alıntıladığım mesajdaki işlemleri yapın keyfinize bakın.

E

Enzel

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
İngizlice versiyonunda android mevcut... çeviri olayına Android'de eklerseniz süper olur hemen alır oynarız

E

Enzel

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
İngizlice versiyonunda android mevcut... çeviri olayına Android'de eklerseniz süper olur hemen alır oynariz
Hayır bu Unity oyunu, Unity oyun motorundan dolayı android yapamıyoruz. Sadece PC'den oynanabilir.
Birçok sitede android versiyonu mevcut ingilizce olarak

Üst Alt