The Copycat Türkçe - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe The Copycat Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.3.0
Victor Sullivan

Victor Sullivan

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
oyunda ntr zorunlu mu yoksa isteğe bağlı mı ?

İsimsiz71

İsimsiz71

Kredi
0₺
Bunda nasıl bu kadının rotasına gıdıcez bir türlü olmuyor

L

lisa123456789

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Dostlar oyun çok ağır basit ntr değil hikayesi ağır ona göre oynayın ama yinede hikayesi adult oyuna göre güzel merak uyandırıyor yine de yaşınız Küçükse daha mast ağırlıklı oyunlara yönelin

L

lisa123456789

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ggnin rotasından gitmek için diğer kızlar ile bağ kurma kütüphane de sarışın kızı seç

L

lisa123456789

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyunu biraz daha oynadım kimseye önermiyorum gerçekten iğrenç bir oyun
brett ve GGnin zenci ile olan ntr sahnesine geldim ona gelene kadar da bir yere kadar
dayanmistim neyse o sahne iğrencti oyunu orada bitirdim belki ben fazla kırılganımdır ama yine de önermem

S

shadowsc

That New Teacher Türkçe
Pale Carnations Türkçe Beta
Laura's Lustful Secrets Türkçe
Moonripple Lake Türkçe
Kredi
55₺
Oyunu biraz daha oynadım kimseye önermiyorum gerçekten iğrenç bir oyun
brett ve GGnin zenci ile olan ntr sahnesine geldim ona gelene kadar da bir yere kadar
dayanmistim neyse o sahne iğrencti oyunu orada bitirdim belki ben fazla kırılganımdır ama yine de önermem
Zencilere hakaret gibi bişiler mi var? İnterracial içerik mi çok anlamadım tam niye sevmediğini?

T

tayfa9900

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Giriş ekranında hesap bilgilerini giriyorum hiç bir şey olmuyor sildim yeniden yükledim wpn denedim yine olmadı neden olduğunu bilen varmı sadece bu oyun için geçerli değil WiFi kaynaklı olabilir diye düşündüm mobil veriden denedim yine olmadı hesabı bilgi ekranında kalıyor öyle

A

aliali123456789

Kredi
0₺
Zencilere hakaret gibi bişiler mi var? İnterracial içerik mi çok anlamadım tam niye sevmediğini?
Zencilere hakaret kısmı en masumu büyük ihtimalle spoiler vermeden söyleyeyim ihanet kısmı ağır geldi bana göre de ağır ama hikayesi insanı sarıyor merak ettiriyor, kendini başrol yerine fazla koyuyorsan üstteki arkadaşın da dediği gibi bazı sahneler fazla iğrenç gelebilir çok fazla başrol ile kendini birleştirme

A

aliali123456789

Kredi
0₺
Bence oyun biraz aceleye gelmiş hikayesi bir adult oyuna göre iyi hikaye insanı içine çekiyor ama karakterler tam olmamiş bir iki tane iyi ve sıradan erkek karakteri hikayeye dahil edebilselerdi daha da iyi olurdu anne oğul ilişkisi adult oyuna göre iyi işlenmiş ama sonlara doğru biraz saçmalıyor bu ntr zorlaması olmasindan kaynaklı, hikayesi adult oyuna göre iyi merak ettiriyor zaten farklı bir hikaye o yanı harika puanım 7.5 eğer cinsel sahneler özellikle zencilerle olan sahneler bu kadar iğrenç olmasaydı daha yüksek verirdim yinede denemenizi öneririm üstteki arkadaş biraz abartmış

M

micro40

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Mobilde Kullanıcı adı ve şifre girdikten sonra adultoyunceviri iyi eğlenceler diler diyor ve oyundan atıyor.

A

aresnwr

HornyCraft Türkçe
Kredi
110₺
bizim kadınlara mı çöküyorlar ntryi biz mi yapıyoruz bize mi yapıyorlar

B

bluejetta

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
oynadığım en kötü oyun. zenciler anamızı sevgilimizi düdüklüyor