kennyR
Moderatör
Ana karakterin yatak odasındaki abajura tıklayınca açılıyor hile menüsü.Para hilesi yok mu
Son Konular
Ana karakterin yatak odasındaki abajura tıklayınca açılıyor hile menüsü.Para hilesi yok mu
Reklam engelleyici veya VPN kullanıyorsunuz muhtemelen, indirme bağlantılarını gizli sekmeden açmak en makulü.Link geçemiyorum bir türlü
Android'in son sürümlerini kullanıyorsanız normal bu durum, oyunun sağlıklı şekilde çalışıp oyun içi ayarlarınızı ve ilerlemenizi kaydedebilmek için dosya erişimine ihtiyacı var ancak Android 13 ve 14'te dosyalara erişim kısıtlı oluyor. Bu erişim kısıtlamasını kaldırmanın birden fazla yöntemi var, bunlara internet üzerinden bakıp deneme yanılma yoluyla tek tek uygulayabilirsiniz.Hocam oyunu indirdim kurdum fakat gerekli izinler verilmedi uyarısıyla karşılaşıyorum nasıl düzeltirim android
Evet.Oyun şuanda full bir şekilde yüklendi mi? Yani ücretsiz bir şekilde indirip oynayabilir miyiz?
Özel versiyon ücretli, herkesin erişimine açık değil.Normal versiyon ve özel versiyon arasındaki fark ne hangisini indirmeniz lazım
Ana hikayeyi bitirebiliyorsunuz fakat final sahnesini android üzerinden onynayamazsınız maalesef.Oyunu final sahneside dahil sorunsuz oynayıp bitirebilir miyiz
Bağlantı problemi bu, muhtemelen 'Güvenli İnternet' filtresi açık. İnternet sağlayıcınızın mobil uygulaması üzerinden kapatarak veya VPN kullanarak çözebilirsiniz.Merhabalar Android giriş ekranında giriş tuşuna basıyorum fakat herhangi bir tepki vermiyor forumda baktım ama bir çözüm bulamadım sıkıntı ne olabilir bilen varsa yardımcı olabilir mi