Tropicali Türkçe - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Final Renpy Android Türkçe Tropicali Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
Final
Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
24₺
tropicalitr.jpg

GENEL BAKIŞ

Güzel kadınlar, para ve güç. Tropikal cennette başka ne isteyebilirsiniz ki? Tropicali'ye hoş geldiniz! Burada tüm hayalleriniz, başkalarının pahasına gerçek olabilir! Merhum babanızın sahip olduğu ünlü tatil köyünü devralın! Diğer insanlara tüm işi yaptırarak tonlarca para kazanın!

Güncellenen Tarih: 08.01.2026
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 1.0.0
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 3.88 GB
Oyun Boyutu APK: 1.36 GB
Tahmini Oynanış Süresi: 5 - 7 Saat Civarı

Oyun Konuları
3DCG, Management, Humor, Creampie, Female domination, Handjob, Male domination, Groping, Sexual Harassment (You have a slave), Teasing, Titfuck, Vaginal sex, Milf, Slave, Harem, Big-Ass, Big-Tits, Sandbox, Oral sex, Rpg, Male protagonist, Beach, Modern-world, Comedy, Facial, Fingering, Photo-Shoot, Harem, Swallowing, Athletic, Big-Cock, Dark-Skinned, Glasses, Hair-Blonde, Hair-Dark, Hair-Red, Heels, Maid, Public-Hair, Shaved, Siblings, Small-Tits, Stockings, Tanlines, Tomboy, Tsundere, Photo-Shoot, Massage
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra Tropicali oyununu çalıştırın.
Kimler için önerilir?

Tropicali [Story Anon] – İnceleme ve Tanıtım​

Tropicali, yetişkin oyun dünyasının tanınan geliştiricilerinden Story Anon (özellikle The Change ve Out of Touch oyunlarıyla bilinir) tarafından hazırlanan, Yönetim Simülasyonu (Management) ile Görsel Roman türlerini birleştiren, 3D grafiklere sahip bir oyundur.

Oyun, sadece diyalog okumaktan ibaret değildir; oyuncuya bir tatil cennetini yönetme yetkisi verirken, aynı zamanda bu gücü kullanarak etrafındaki kadınları manipüle etme ve kendi haremine katma özgürlüğü sunar.

1. Oyunun Yapısı ve Görsellik​

Oyun, Story Anon'un imzası niteliğindeki yüksek kaliteli renderlar ve animasyonlarla donatılmıştır.

• Görsel Kalite (3D Renders): Oyun, statik görseller yerine oldukça akıcı ve detaylı 3D animasyonlu sahneler içerir. Geliştirici, özellikle karakterlerin vücut dilleri ve +18 sahnelerin gerçekçiliği konusunda takdir toplar.
  • Yönetim (Management) Oynanışı: Tropicali, klasik bir görsel romandan farklı olarak "Resource Management" (Kaynak Yönetimi) mekanikleri içerir. Oyuncu, adanın/işletmenin finansal durumunu yönetmeli, geliştirmeler yapmalı ve istatistikleri (para, popülarite vb.) dengede tutmalıdır. Hatta bazı oyuncular bu kısmı "Excel tablosu yönetmek kadar detaylı" bulabilir.
  • Tamamlanmış Hikaye: Oyunun geliştirmesi bitmiş ve v1.0 Tam Sürüm olarak yayınlanmıştır. Yarım kalmış oyunlardan sıkılanlar için başı ve sonu belli bir deneyim sunar.

2. Konu ve Öne Çıkan Temalar​

Hikaye, ana karakterin tropikal bir adada işletmecilik/yöneticilik yapması ve bu süreçte elde ettiği "Güç ve Para"yı kullanarak çevresini şekillendirmesi üzerine kuruludur.

Öne çıkan içerik başlıkları şunlardır:

• Corruption (Yozlaştırma): Story Anon oyunlarının temel taşıdır. Masum, ciddi veya ilişki düşünmeyen karakterlerin; para, şantaj veya saf manipülasyon yoluyla ahlaki sınırlarının zorlanması ve ana karakterin isteklerine boyun eğmesi işlenir.
  • Power & Control (Güç ve Kontrol): Oyunun sloganı "Babes, money and power" (Kadınlar, para ve güç) şeklindedir. Oyuncu, adanın yöneticisi olmanın verdiği avantajla, çalışanları ve konukları üzerinde otorite kurar.
  • Harem Unsurları: Oyuncu, adadaki neredeyse tüm kadın karakterlerle (sekreter, temizlikçi, misafirler vb.) ilişki kurabilir. Story Anon'un tarzı gereği, hikayede sadakatten ziyade; başkalarının ilişkilerine müdahale etme veya partnerleri yozlaştırma (Corruption) temaları baskındır.
  • Karanlık Mizah ve "Scumbag" Ana Karakter: Ana karakter genellikle etik değerleri yüksek bir kahraman değil; fırsatçı, zevkine düşkün ve manipülatif bir "kötü adam" (anti-hero) olarak resmedilir. Oyuncu, babasının izinden gidip tam bir pislik olmayı veya daha ılımlı davranmayı seçebilir.

3. Kimlere Hitap Eder?​

Bu oyun, özellikle şu tarzı seven oyuncu kitlesi için tasarlanmıştır:
  • Yönetim ve Strateji Sevenler: Sadece yazı okumak istemeyen, "Para kazanayım, işletmeyi büyüteyim ve bu parayı kadınları etkilemek için harcayayım" diyen simülasyon severler.
  • Yozlaştırma (Corruption) Teması Arayanlar: Karakterlerin masumiyetini kaybetme sürecini ve "Bad End" (Kötü Son) gibi görünen ama erotik açıdan doyurucu olan yolları sevenler.
  • Story Anon Hayranları: Geliştiricinin önceki oyunlarındaki (Out of Touch) animasyon kalitesini ve sert hikaye anlatımını beğenen kitle.
  • Bitmiş Oyun Arayanlar: Yıllarca güncelleme beklemek istemeyen, başlayıp bitirebileceği toplu bir hikaye arayanlar.
Özetle: Tropicali [Story Anon]; cennet gibi bir adada geçen, yönetim stratejileri ile yetişkin içerikli yozlaştırma fantezilerini birleştiren, animasyon kalitesi yüksek ve tamamlanmış bir 3D oyundur.
İNDİR

WINDOWS

PIXELDRAIN - CLOUD

ANDROID
PIXELDRAIN - CLOUD

GÖRSELLER

bakery_intro_008.jpg gloria_event_6_07.jpg Gloria_event_44_023.jpg Jessica_event_4_039.jpgjuni_2_010.jpg screenshot0005.jpg screenshot0010.jpg yoko_event_6_080.jpg

Son düzenleme:
S

shadowsc

That New Teacher Türkçe
Pale Carnations Türkçe Beta
Laura's Lustful Secrets Türkçe
Moonripple Lake Türkçe
Kredi
55₺
bu oyunda animasyon yok mu ? oynanış olarak onerilir mi? oynayan varsa bilgilendirebilirmisiniz?

mhusia5544

mhusia5544

That New Teacher Türkçe
Pale Carnations Türkçe Beta
Kredi
50₺
bu oyunda animasyon yok mu ? oynanış olarak onerilir mi? oynayan varsa bilgilendirebilirmisiniz?
Animasyon var hikayede güzel ama ben sahneleri falan çok sevemedim bunun yerine pale carnations falan ala bilirsin o güzel

Hakikoko

Hakikoko

Eternum Türkçe
Divine Heel Türkçe
Kredi
40₺
Eternum seviyesi bir komedi yok ama daha absürt ve daha "sınırsız" (doğru kelimeyi bulamadım)

Ronaxian

Ronaxian

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
5₺
Story Anon adlı yapımcımızın ikinci oyunu, açıkçası oyuna başlayınca hemen bu bir harem oyunu diyorsunuz. Tabii gel gelelim oyunun hikâyesi başlarda daha güzelken sonlara doğru iyice saçmalamaya başlıyor. Oyunda bir gizem unsuru yaratılıyor ve özellikle bazı yerlerde oldukça şaşırıyorsunuz ancak oyunun sonu tam anlamıyla bir saçmalık, yapımcı 1 nisan şakası için oyuna hiç olmadık bir son ekliyor ve daha sonra Patreon'dan belirli bir miktar destek alırsa oyunun mutlu sonunu ekleyeceğini söylüyor.

Hani bir yaşıma daha girdim desem tam yeri olur. Daha önce pek çok harem içeriği barındıran oyun oynadım ama bir harem oyununda bu kadar zorlama drama yaratıldığını daha önce hiç görmemiştim. Açıkçası yapımcı güzel hikâye yazabilecek biri ancak oyunu harem oyunu olarak başlatıyor, daha sonradan kendince bir şeyler yapmaya çalışıyor, bu gerçekten çok gereksiz.

İşte falanca adada kızları tavlayıp bir otel kurmaya çalışıyoruz, hikâyenin ana temeli bu. Karakterlerin içi boş olmasa da çok güzel işlenmiyorlar, ayrıca adayı yönetip geliştiriyoruz ancak geliştirdiğimizi asla hissedemiyoruz, çünkü etrafta bir müşteri sahnesi bile bulunmuyor. Yapımcı tamamen ana karakteri koymuş ve biz önümüze gelene bir tekme misali takılıyoruz. Aslında oyunun başı çok iyi başlıyor, güzel ispanya-meksika karışımı müzikler, esprili sahneler, fena olmayan diyaloglar... Yani basit sonları olan bir harem oyunu yapmak bu kadar da zor olmamalı.

Oyunun ambiyansını ve görsel tarzını herkes beğenmeyebilir, anime tarzını seviyorsanız görsel olarak çoğu şeyi beğenmeniz muhtemel. Karakterlerin her biri gerçekten çok güzel, animasyonların çoğu da güzeldi ancak bazı animasyon sahnelerinin açıları inanılmaz derecede kapalıydı. Oyunumuz görev sistemiyle ilerliyor, Unity sistemiyle tatil adanızı geliştiriyorsunuz ve buna göre de sahneleri açıyorsunuz, seçimler zorlayıcı değil ancak yanlış seçenekleri seçerseniz sahneleri kaçıyorsunuz. Oyunumuz 5-6 saat kadar sürüyor.

Her şeye rağmen şans verilmesi gereken bir oyun, tabii şu anda oyunun bir tane sonu bulunuyor, ileride siz hangi sürümü oynarsınız bilemiyorum ama mutlaka mutlu sonu içeren sürümü oynayın, diğer türlü '' ne oluyor lan burada'' gibi tepkiler vermeniz çok muhtemel, çünkü bir anda hiç olmayacak şeyler oluyor :) Yapımcı yapımına harem oyunu kafasında başlayıp daha sonradan '' dur buna ilginç şeyler ekleyeyim'' demiş, bence buna hiç gerek yoktu, madem baştan böyle bir hikâye yazılsaydı.

L

Lakn

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Bu oyunu ikinci kez indirişim ve yine oyundan atıyor daha oyuna başlayamadım

S

serdar3548

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
android indirme linkleri çalışmıyor

kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
android indirme linkleri çalışmıyor
İki indirme bağlantısı da çalışıyor, herhangi bir problem yok. Eğer yönlendirici sitenin reklamlarını atlayamıyorsanız aşağıya bıraktığım konudan bakarak tekrar deneyin. Hala atlayamıyorsanız VPN veya reklam engelleyici açık olabilir.

Üst Alt