Son Konular
Bireysel olarak çevirmeye gönüllü olacağım bir oyun değil maalesef.kennyR hocam bunu halledemez misin![]()
Eveeet beklenen oyun çıktı... ingilizcesini oynadım 10/10 oyundur
sadece sex her kızla sevgili oluyorsun cok iyiEveeet beklenen oyun çıktı... ingilizcesini oynadım 10/10 oyundur !
Bu hatanın birden fazla nedeni olabilir. Telefonunuzda yeterli depolama alanına sahip misiniz? Belki de eksik inmişte olabilir. Tekrardan yüklemeniz gerekebilir.Android de PIXELDRAIN linkinden indirdim indirme tamamlandı yüklerken ayrıştırma hatası veriyor
Hafıza yeterli ama sonradan cloud linkine baktım orda kurulumu bizim yapmamız gerekiyor rardan çıkartıp kurmamız gerekiyor ama bu linkte öyle bir sey yazmıyordu ondan olabilirmiBu hatanın birden fazla nedeni olabilir. Telefonunuzda yeterli depolama alanına sahip misiniz? Belki de eksik inmişte olabilir. Tekrardan yüklemeniz gerekebilir.
Olabilir. Deneyin bakalım.Hafıza yeterli ama sonradan cloud linkine baktım orda kurulumu bizim yapmamız gerekiyor rardan çıkartıp kurmamız gerekiyor ama bu linkte öyle bir sey yazmıyordu ondan olabilirmi
Kesinlikle katılıyorum.Yetkili arkadaşlar bu oyunun devamı gelir mi ? ''bu arada 5 yıldızı hak ediyor '' diğer oyunculardan da 5 yıldız vermesini rica ediyorum oyunu kim yaptıysa bir nebze' 'de olsa teşekkür hem de bu oyunun devama teşvik etmiş oluruz etmişEkli dosyayı görüntüle 18117
Demek ki herkesin erişimine açılmamış.oyun daha herkese erişime açılmadı mı ? İndriyorum kuruyorum hesap bilgilerimi girdiğimde vip üyelik gerekiyor diye siteye yönlendiriyor