P
Para göz site
Kayıtlı Üye
Hayır v17 güncel haliBu en güncel hali mi?
Son Konular
Hayır v17 güncel haliBu en güncel hali mi?
Ben 1 yıldır bekliyorum halen daha gelmedi artık ümidi kestimYeni sürüm gelecek mi? Bilgi var mı arkadaşlar
Şirketteki odasında bulman lazım, evdeki odasında değil.Ekli dosyayı görüntüle 18061
Surekli bu yaziyi aliyorum ama bir turlu bulamiyorum ben yardim edermisiniz
Oyunu 2021 de paylaşmışsınız, ondan sonra güncelleme gelmemiş. Agent 17 olsun virtues olsun bunlara bir güncelleme getirin. Sırayla gidiyorsunuz, başka oyunlar var vs. farkındayım da oyunu 2021 de yükleyip ortadan kaybolmuşsunuz be usta. Oyunun final sürümü çıkmıştır hala güncelleme yok oyuna.Şirketteki odasında bulman lazım, evdeki odasında değil.
Geri bildirimleri ciddiye aldığımız doğrudur, final sürümü betaya eklendi.Oyunu 2021 de paylaşmışsınız, ondan sonra güncelleme gelmemiş. Agent 17 olsun virtues olsun bunlara bir güncelleme getirin. Sırayla gidiyorsunuz, başka oyunlar var vs. farkındayım da oyunu 2021 de yükleyip ortadan kaybolmuşsunuz be usta. Oyunun final sürümü çıkmıştır hala güncelleme yok oyuna.
Ahh o eski seri AOC...Geri bildirimleri ciddiye aldığımız doğrudur, final sürümü betaya eklendi.![]()
Düzelmiş. Teşekkürler elinize sağlıkAndroid linkleri çalışmıyor
Oyunu kıran hatalar vardı Android platformunda, düzelttikten sonra indirme bağlantıları yenileniyordu, o ana denk gelmişsiniz sanırım.Düzelmiş. Teşekkürler elinize sağlık
Karakterlerle belirli ilişki puanlarını aştıkça görevler açılıyor. Her karakterin de kendine özgü sonu var, görevleri bitirip puanı tamamlayınca görebiliyorsun sonları.Bu final mi şimdi anlamadım. Oyunda günleri geçiriyorum ama olaylar olmuyor. En son olayında son olduğunu düşünmüyorum
Animasyon etiketi yok. Unutuldu mu yoksa az olduğu için mi konmadı?Bu tür niye sevilmiyor anlam veremiyorum animasyonlar bomba hikayeleride genelde ortalama oluyor![]()