V.I.R.T.U.E.S. - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

V.I.R.T.U.E.S.

• Konuyu başlatan Auditone
  • Başlangıç tarihi
Auditone

Auditone

Kredi
40₺
Thedora ile olan ilişkim hicbir şekilde 5 in üstüne çıkmıyor sebep nedir acaba takıldım kaldım yardım edermisiniz

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260207_165654_Virtues.jpg
    Screenshot_20260207_165654_Virtues.jpg
    197.9 KB · Görüntüleme: 6
  • Screenshot_20260207_170217_Virtues.jpg
    Screenshot_20260207_170217_Virtues.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 6
Çözüm
kennyR
İlişkin zaten görev için gereken seviyeye ulaşmış, yanlış hatırlamıyorsam kırmızı nokta veya ünlem çıkıyor olması lazım, görev olaylarını simgeliyor. Görev sahnelerini görmen lazım doğru zamanda doğru yere giderek.
kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
İlişkin zaten görev için gereken seviyeye ulaşmış, yanlış hatırlamıyorsam kırmızı nokta veya ünlem çıkıyor olması lazım, görev olaylarını simgeliyor. Görev sahnelerini görmen lazım doğru zamanda doğru yere giderek.

Çözüm
Üst Alt