Hasaki
Editör
Yapımcı güncelleme attıktan sonra burada da çeviri işlemleri başlar, oyun çıkmadan önce de hem discord sunucumuzdan hem buradan duyuru atılıroyuna güncelleme geldiği zaman nasıl haberimiz olacak oyunu tekrar indirmemiz mi gerekecek
Son Konular
Yapımcı güncelleme attıktan sonra burada da çeviri işlemleri başlar, oyun çıkmadan önce de hem discord sunucumuzdan hem buradan duyuru atılıroyuna güncelleme geldiği zaman nasıl haberimiz olacak oyunu tekrar indirmemiz mi gerekecek
Rica ederim, güzel yorumunuz için teşekkürler.
Merhaba, ben çok fazla oyun oynadığım için bir sıralama yapmam çok zor. İngilizce olup da beğendiğim çok fazla oyun var. Sizlere sitemizde olan ve beğendiğim oyunları yazayım.Hocam ilk 5ini sıralarmısın türkçe olsun ama
Evet maalesef öyle bir sorun var. Yeni güncellemede düzeltilmesi bekleniyorSahnelerde problem var sanırım, düz animasyonsuz dışında olanları gösteriyor fakat sanırım animasyon girdiği yerde siyah ekran geliyor fakat çeviri gözükmeye devam ediyor.
lütfen gereksiz yere nokta işareti koyma dostum önemli sanıp bildirime bakıyorum.
Oynadıkları oyunlar belli olsun diye yapıyorlar onu genelde, rahatsız oluyorsun profiline tıklayıp 'Tercih Seçenekleri' kısmından bildirim ayarlarını değiştirebilirsin.lütfen gereksiz yere nokta işareti koyma dostum önemli sanıp bildirime bakıyorum.
Evet mc erkek, evet görsel roman ve evet yeni bölümBurada ki MC Erkek mi ve bu Oyun Gorsel Roman mi yani Acik Dunya deqil dmi ve bu yeni bolum dmi
Tesekkurler dostumEvet mc erkek, evet görsel roman ve evet yeni bölüm
Rica ederimTesekkurler dostum